2777
2789

به خدا ما دانش آموز بودیم بارون میومد به نحوی که آب می رفت تو کفشمون ولی مدرسه تعطیل نمیشد. الان تا تقی به توقی می خوره بچه ها تعطیل میشن. پس کی قراره اینا درس بخونن؟ روزایی هم که مجازی میشه برای پدر و مادر واویلا است. 

انقدر این معلما تعطیل بودن و حقوق مفت گرفتن دو روز که میخوان برن سر کلاس زورشون میاد

به احتمال زیاد ایشون دانش آموز هستن..معلمها اغلب با تعطیلی مخالفن چون باعث میشه به موقع کتاب رو تمام نکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا ما دانش آموز بودیم بارون میومد به نحوی که آب می رفت تو کفشمون ولی مدرسه تعطیل نمیشد. الان تا ...

درس خوندن که والا با این مدارس الان حتی توی مدرسه ماهم بچه ها دیگه خودشون نمیان مدرسه کلاسای بیرون رو میرن و از خارج مدرسه درس میخونن

بارونو دوس دارم🌱
به احتمال زیاد ایشون دانش آموز هستن..معلمها اغلب با تعطیلی مخالفن چون باعث میشه به موقع کتاب رو تمام ...

بله، ولی تا جایی که من میدونم معلم هام مخالف نیستن درحد دوسه روز استراحت کنن از سر و کله زدن با این بچه ها 

کتابم تموم میکنن مگه چقدر کتابه ، خود اونا بهتر میتونن کنترل کنن مادرا فقط میخوان درحد چند ساعت از شر بچه هاشون راحت باشن که در مورد ما دبیرستانیا دیگه صدق نمیکنه

بارونو دوس دارم🌱