2777
2789
عنوان

خارش بدن توی بارداری دارم

123 بازدید | 19 پست

پنج شنبه ازمایش دادم الکالین فسفات بدم ۴۶۷ بود دکترمم دم دست نیست سه شنبه میاد.

بنظرتون خطرش در چه حد خطرناکه

۳۶ هفته هستم

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

زنگ بزن بهش جواب ازمایشتو براش بفرست

زنگ میزنم جواب نمیدن 

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن بهش جواب ازمایشتو براش بفرست

دکتر مامای بیمارستان ختم بارداری دادن ولی میخوام بدونم کسی اینطوری بوده که با دارو تا زمان زایمان کنترلش،کنه

شماره همراهشو بهت نداد؟؟؟

هم توی واتساپ پیام گذاشتم هم اینیستا هم اس ام اس هیچکدوم رو جواب نداده

یعنی کسی خارش نداشت موقع بارداری که نیستین؟

عجیب ، ایشالا که به سلامتی بگذرونی

ممنونم ان شاءالله 

عزیزم شما برو کلینیک زایمان بیمارستان معاینه شو 

اگه گفتن سزارین دیگه قبول کن و برو 

منتظر دکترت نمون 

خواهر منم اینجور شد خارش بدن 

بعد زایمان انقدر بد بدنش ریخت بیرون قرمز و لکهای بزرگ 

بعد چند ماه خوب شد 

حالا شاید شما اصلا حساسیت باشه چیزی،نباشه 

ولی حتما برو چک کنن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

@ماما_مامان کمک میخوام

عدد آلکالین فسفاتاز تو بارداری بالا میره، ولی اگه همراه با خارش، مخصوصاً کف دست و پا باشه، ممکنه نشونه کلستاز بارداری باشه که باید سریع آزمایش اسیدهای صفراوی بدی. چون می‌تونه برای جنین خطرناک باشه، بهتره تا سه‌شنبه صبر نکنی و همین امروز بری اورژانس یا دکتر دیگه که آزمایشتو ببینه. احتیاط کن، چون اگه کلستاز تأیید بشه، شاید نیاز باشه زودتر زایمان کنی.

وقتی یک ماما، مامان میشه   
عدد آلکالین فسفاتاز تو بارداری بالا میره، ولی اگه همراه با خارش، مخصوصاً کف دست و پا باشه، ممکنه نشو ...

ممنون جواب دادین.

اره میخارن ولی ازمایش رو دادنی باید ناشتا باشم یا فرقی نداره.

فردا بازم میرم بیمارستان تا ازمایش اورژانسی بنویسن.

با دوتا داروی ضد حساست و کرمی که پنج شنبه مامای بیمارستان داده فعلا خارشهام کم شده و لکهای قرمزی که بعداز خارش بوجود میومدن دارن میرن.

امکان داره بازم کلستاز باشه؟

عزیزم شما برو کلینیک زایمان بیمارستان معاینه شو اگه گفتن سزارین دیگه قبول کن و برو منتظر دکترت نمون ...

خواهرتون سزارین شدن یا تا زمان طبیعی کنترلش کردن