2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیب زمینی آبپز کن کوکو درست کن باهاش

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

همبرگر 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

کوکو سبزی

کتلت

شامی

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

کوکو سبزی

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

سلام! برای شام خوشمزه و ساده، بدون ماکارونی، کلی گزینه دارید! بستگی داره چی توی خونه دارید و چقدر وقت دارید. چندتا پیشنهاد براتون دارم:

غذاهای سریع و آسون

* املت: املت یه شام عالی و سریعه! می‌تونید توش هرچی دوست دارید بریزید، مثل قارچ، فلفل دلمه‌ای، پیاز، اسفناج، پنیر و...

* کتلت: کتلت هم خیلی راحته و می‌تونید از قبل آماده کنید. کنارش سالاد یا سیب‌زمینی سرخ کرده هم بذارید، عالی میشه!

* کوکو: کوکو هم مثل املت خیلی راحته و موادش هم خیلی متنوعه. کوکو سیب‌زمینی، کوکو سبزی، کوکو قارچ و...

* ساندویچ: یه ساندویچ خوشمزه با نون تست یا باگت و مواد دلخواهتون، مثل مرغ، کالباس، پنیر، خیارشور، گوجه و...

* سالاد: سالاد یه شام سبک و سالم! سالاد سزار، سالاد شیرازی، سالاد الویه و...

غذاهای یکم بیشتر وقت‌گیر

* خوراک مرغ: خوراک مرغ با سیب‌زمینی و هویج خیلی خوشمزه و راحته.

* قرمه سبزی: قرمه سبزی که دیگه نیاز به تعریف نداره! البته یکم زمان می‌بره، ولی ارزشش رو داره.

* خورشت قیمه: قیمه هم یه خورشت خوشمزه و مجلسیه.

* دمی گوجه: دمی گوجه خیلی راحته و خوشمزه.

* عدس پلو: عدس پلو هم یه غذای مقوی و خوشمزه‌ست.

نکات مهم

* به مواد اولیه توجه کنید: ببینید تو خونه چی دارید و با همونا یه غذای خوشمزه درست کنید.

* به زمانتون توجه کنید: اگه وقت کمی دارید، غذاهای سریع و آسون رو انتخاب کنید.

* به سلیقه‌تون توجه کنید: غذایی رو انتخاب کنید که دوست دارید و بهش علاقه دارید.

چندتا ایده دیگه

* می‌تونید یه سوپ خوشمزه هم درست کنید. سوپ جو، سوپ رشته، سوپ قارچ و...

* می‌تونید یه پیتزای خونگی هم درست کنید. خیلی راحته و می‌تونید مواد دلخواهتون رو روش بریزید.

* می‌تونید یه غذای گیاهی هم درست کنید. مثل خوراک لوبیا، خوراک عدس، یا یه املت پر از سبزیجات.

امیدوارم این پیشنهادها بهتون کمک کنه و یه شام خوشمزه و به یاد موندنی د

رست کنید! نوش جونتون!