2777
2789
عنوان

آخر حرفای من و مامانم همیشه جنگه

141 بازدید | 16 پست

اومدم دو کلمه باهاش حرف بزنم 

بهش بگم خودشو تغییر بده 

یکم روحیه اشو قوی کنه یکم بهتر کنه طرز صحبت کردنشو

واقعا از دستش حالم بد میشه 

اومدم انتقاد کردم بهش بدون بی احترامی 

گفتم تو بزرگ کردن من کم گذاشتی

تا حالا یه کتاب درمورد تربیت فرزند نخوندی 

تمام عزت نفس و اعتماد ب نفس منو خرد کردی 

صد بار تا الان بهش گفتم بیا بریم مشاوره صحبت کن

هم حال خودت خوب بشه هم من

گفت من پامو نمیزارم که میزارم

چی بگه خوبه ؟

میگه تو هر چی ب دهنت اومده ب من میگی ! بی احترامی میکنی !  ایا شما بی احترامی دیدید از صحبت های من .... نه واقعا بی احترامی دیدید ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی احترامی مکه فحش جیغ داد و کتک هست کل شخصیت عزت احترام مادرت بعد اینهمه زحمت آب گرفتی شستی

من چیز بدی نمیگم. من بهش میگم بیا بریم مشاوره صحبت کنیم هم حال تو خوب بشه هم من. چیز بدیه واقعا

اینکه میخوای مادرت تغییر کنه حالش خوب بشه

من چیز بدی نمیگم. من بهش میگم بیا بریم مشاوره صحبت کنیم هم حال تو خوب بشه هم من. چیز بدیه واقعااینکه ...

چیز بدی نمیگی 

اول خودت تنها برو تا آشتی کنی با خودت و مادرت 

بعد بتونی ایشون دعوت کنی مشاوره 

راه درست اینه

اره جون خودم یه مادرم ناراحت شدم از حرفات چون هر مادری نهایت تلاشش و واسه بچش میکنه

عزیزم

به جای اینکه ناراحت بشی خواهش میکنم کتاب بخر بخون آموزش ببین روی خودت کار کن . نزار بچه ات سال ها بعد کلی بیماری روحی بگیره . من دارم تاوان آگاهی نداشتن مادرم رو پس میدم بعد سالهااااا...

چیز بدی نمیگی اول خودت تنها برو تا آشتی کنی با خودت و مادرت بعد بتونی ایشون دعوت کنی مشاوره راه درست ...

خب چرا باید انقدر روحیه ضعیف باشه ک با این حرفای ساده من ناراحت بشه ! واقعا نمیفهمم مثل بچه ها می مونه

خب چرا باید انقدر روحیه ضعیف باشه ک با این حرفای ساده من ناراحت بشه ! واقعا نمیفهمم مثل بچه ها می مو ...

حرف شما برای شما ساده هست 

نه مادرت که چند برابر شما سن داره و تقع از فرزندش ندارن

شما هم بنظرم مقاومت می کنی 

که انگار فقط ایشون مشکل داره 

خودت مشاوره برو ببین کجای زندگیت ایستادی

حرف شما برای شما ساده هست نه مادرت که چند برابر شما سن داره و تقع از فرزندش ندارنشما هم بنظرم مقاومت ...

خب کم گذاشته .. من حقیقت رو گفتم. 

بخاطر کم کاری مادرم و آگاهی نداشتنش 

سالهاست دارم روی بیماری های روحیم کار میکنم 

یه کلام حرف درست حسابی فعالیت درست حسابی نتونستم انجام بدم ‌.‌.همش بخاطر مادرمه. خیلی جلوی خودمو گرفتم که بتونم یسری چیزا رو محترمانه و یجوری که ناراحت نشه بهش بگم. ولی واقعا نمیتونم بخاطر اینها ببخشمش