2777
2789
عنوان

خانما تو ازدواج دوم و طلاق

718 بازدید | 60 پست

ازدواج دوممه .شاید بگین چرا تو دومی هم مشکل خوردی .شانس نداشتم بخدا....

بهم قوت قلب بدین برای طلاق.اگ توواین زندگی بمونم پیر میشم.از طرفی نگران خانوادم هستم.از حرف مردم میترسم.

😭😭

بدبختی اینجاس دوخواهر کوچیکتر دارم میترسم اونا ب پای من بسوزن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرتون چه مشکلی داره

عصبی شدیییید سرکوچکترین مسائل فحش میده .یا مثلا میگیره از گردنم و میکشه.

قبلا دست بزن داشت جدی برخورد کردم گذاشت کنار اما دیشب دعوامون شد از گرنم کشید برد جلو اینه گف ببین تو بی عیبی .

ن گذاشت درس بخونم و نه کار کنم تنها جایی ک میبره خونه مامانش و مامانمه .گفتم ببر خونه مامانم گفت مگه خونه مامانت ریدن میخوای بری.گف لازم نکرده بشین خونه.انگار برده گرفته...

من ازدواج دومم ب زندگی ختم نشد همون ی ماه اول عقد طلاق گرفتم اصلا برام حرف بقیه مهم نبود

تو شهر کوچیک زندگی میکردی ک مثلا همه هم رو بشناسن؟

من خونه خودمم.قبلی تو عقد جداشدم

عصبی شدیییید سرکوچکترین مسائل فحش میده .یا مثلا میگیره از گردنم و میکشه.قبلا دست بزن داشت جدی برخورد ...

تمومش کن و از اون شهر برو 

کار پیدا کن و برو حتی خوابگاه بمون ولی از اون شهر کنده شو و برو 

من ازدواج دومم ب زندگی ختم نشد همون ی ماه اول عقد طلاق گرفتم اصلا برام حرف بقیه مهم نبود

منم ازدواج دوم کردم دهن مردم همیشه واسه حرف مفت بازه 

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
هر دو خونه خودت بودی؟

نه ازدواج الانم خونه شوهرمم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن