2777
2789

دیروز گفتم من رو ببرخونه مامانم گف لازم نکرده بشین خونه.بعد من چیزی نگفتم تو اتاق بودم اومد سرم داد زد گف صبح ها چای رو میزاری برام بعدش عین خر سرت رو میبری زیرپتو نمیای با من چای بخوری.خونه مامانت ریدن میخوای بری؟چرا یکبار نگفتی من رو ببر خونه مامانت...

دعوامون شد حسابی .بهم میگه اگه میخوای تموم کنی بیام خونه ببینم نیستی اون روی من رو می بینی.میگع اگ میخوای تموم کنی زنگ بزن بزرگترا بیان خونه مون تموم کنیم.چیکار کنم؟کلا آدم عصبی هست تو تاپیک های قبلم نوشتم .

بعد میدونم اگه بیان خونه ما حتی شوهرم از دروغ هم روی من عیب میزاره ب همه میگه .بعدش من کلا گندکاری های شوهرم خبر دارم...اگه بگم تو جمع بعدش می ترسم توی خونه بمونم می ترسم بلایی سرم بیاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنگ اول به از صلح اخر ی بار برای همیشه تکلیفتو مشخص کن تا کی‌میخای این مدلی باشی زنگ بژن دوتا بزرگتز ...

پست دوم من که گفتم از گندکاری هاش خبر دارم .مثلا با همجنس خودش پیام تو تلگرام فرستاده برای رابطه‌‌....این رو بگم یا نه،؟

اگه همه جمع بشن باز من یسری حرف ها میزنم که میدونم عصبی میشه.می ترسم بعدش تو خونه بمونم

خودش هم هر وقت برم خونه مامانم بعدش منو میبره خونه مامانش

ببین اول فکر کن ببین زندگیتو دوست داری براین اقا علاقه داری؟

اگر جدا شی شرایطط خوب میشه؟؟ خانوادت ازت حمایت میکنن؟؟

اگر با توجه ب شرایطتت نمیخای جدا بشی من جای تو بودم با سیاست تو مشتم میگرفتمش... اول میرفتم خونه مامانش بعد میرفتم خونه مامان خودم ...درمورد مادرش بد نمیگفتم ...وقتایی ک عصبیه منم ادامه نمیدادم وقتی اروم میشد با زبون خوش بهش توضیح میدادم زا توی برگه مینوشتم بهش میدادم بخونه...

پست دوم من که گفتم از گندکاری هاش خبر دارم .مثلا با همجنس خودش پیام تو تلگرام فرستاده برای رابطه‌‌.. ...

ن اول نگو اصلاا چون ممکنه زندگی کنید اونموقع ابرو ریزی میشه 

ب بزرگترت بگو بیاد قبلش ک بیاد حرف بزن باهاش بدونه مشکلاتت چیه 

موقعی ک شوهرت نیست 

چون ممکنه شوهرت نذاره زیاد حرف بزنی 

بعد ک اومد بزرگترت خونتون بگو و حرف بزنید هم‌تو هم شوهرت

بعدشم حرفمو گوش کن اگه لازم بود کاغذ بنویس 

خودنو پیر و درمونده نکن

اگه میبینی درست نمیشه رها کن 

هیچکس مث شوهرمن نیس بخدا انقد بده تخمل کردم ولی با دوتا بچه و با نقشه میخوام‌جداشم 

ببین اول فکر کن ببین زندگیتو دوست داری براین اقا علاقه داری؟اگر جدا شی شرایطط خوب میشه؟؟ خانوادت ازت ...

ببین بزار ی مثال بگم.

اونروز گفتم شارژ بزن برام گف رمز دو ندارم .گفتم پس وصل میشم ب گوشیت گف نت ندارم شب ک باز اومد دیدم نت خودش روشنه گفتم کو وصل شو .گف ندارم وصل شد دیدم نت داره بعد با خنده و روی خوش گفتم خب برای من با یارانه ک میزنن شارژ بزن.قاطی کرد ی هفته قهر بود .بهم گف تو یارانه رو میزنی ب پیشونیم...