2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 16262 بازدید | 94 پست

یا مثلا  موقع شام شوهرم میخواست دوغ بخوره بدون اینکه بمن تعارف بزنه فوری خورد😐😐😐😐فیلم بردار ترکید از خنده😁😁😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

عروسی داداشم ما کلیک بادکنک زدیم بالای جایگاه...هی تا میرقصیدیم میرفتیم وسط بچه بود ک با مامانش میرفت سراغ بادکنکها...منم هی دادمیزدم و میدویدم بالا سرشون تامنا میدیدن در میرفتن ....خلاصه ک زهرشونا ریختن وسط رقص اونم چ قررری دیدم جایگاه(یه مربع مخمل پشت عروس داماد ک پارچه مخمل وپیچونده بودن دور یه تیر آهن انگار)داره میفته تو سفره عقد و کلی بجه ام اونجان...من همینطور ک زدم تو سرم گفتم ابوالفضل زدم تو سفره عقد پریدم نذاشتم بیفته...مامان های بیششششششعور بچه های فامیلمون اومده بودن بادکنک بکنن داشتن اونا مینداختن.دلم میخاست جرشون بدم.منم هرچی بادکنک بود ترکوندم حتی دست بچه ها

خدایا منا لحظه ایی به حال خودم رهانکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب عروسی ما شوهرم ماشین خودشو گل زده بود. یه رنو دست دوم! 

ماشینه موقع عروس کشون خاموش کرده بود و داخلش پر از دود شده بود! دیگه اطرافیان ماشین رو هل دادن سمت خونه داماد...

خونه ما با خونه داماد یه کوچه فاصله داشت و عروسی رو توی خونه گرفته بودیم.

یادش بخیر، 22 سال گذشت...

عروسی داداشم ما کلیک بادکنک زدیم بالای جایگاه...هی تا میرقصیدیم میرفتیم وسط بچه بود ک با مامانش میرف ...

ای وای 

چه فاجعه ای 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

من پارسال یه عروسی رفته بودم عموی عروس که دندونپزشک هم هستن طبق معمول مست بودن شدیییییید بعد یه آقایی خورد بهشون این عموی عروس هم شرووووع کرد به فوحش ناموسی دادن تا حدی که مردا اومدن دهنشو گرفتم به زور بردنش

بعدش که یکم نستی از سرش پریده بود هی میومد موقع رقص همرو بوس میکرد😂 

من پارسال یه عروسی رفته بودم عموی عروس که دندونپزشک هم هستن طبق معمول مست بودن شدیییییید بعد یه آقای ...

بیچاره بهش نساخته   

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست