2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 16262 بازدید | 94 پست
ای وای  چه فاجعه ای

بخدا از روهم نمیرفتن میگفتم تزئیناتو نگنید میگفتن حالا مگه اینهارا میخاین چکار!ب یکیشونم گفتم برا چی بادکنک هارا میکنی گفت بچه ان دلشون میخاد بادعوااااا...منم گفتم بچه دلش خیلی چیزها میخاد برو بشین سر جات.حالا خدا شاهده جشن تولد بچه های تگ تکشون من رفتم بچه جرات نداره بادکنک و تزئینات تئلد خودشا خراب کنه ....خاک تو سرشون اگه جایگاه میفتاد دختربچه های یه ساله اونجا بخدا میمردن همین اعصابم و خورد کرد

خدایا منا لحظه ایی به حال خودم رهانکن

بزارید خاطره مامانمو بگم😀😀

مامانم میگ موقعی ک عروس دراومدم  برادرشوهراش  از دستش گرفته بودن تا ببرنش خونشون بعد چون روستاهم بوده  دیگ پیاده میبرن😁😁مامانم میگ این وسط کش شلوارمم  افتاده بود نه میتونستم بگم دستمو ول کنید شلوارمو بکشم بالا ن چیزی😁😁😁میگف تا رسیدم خونه مادرشوهر خشتک شلوار کم مونده بود نزدیک زانوهام برسه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزارید خاطره مامانمو بگم😀😀 مامانم میگ موقعی ک عروس دراومدم  برادرشوهراش  از دستش گرفته ...

🤣🤣🤣🤣

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
🤣🤣🤣🤣

😅😅😅😅😅😅😅😅😅

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بزارید خاطره مامانمو بگم😀😀 مامانم میگ موقعی ک عروس دراومدم  برادرشوهراش  از دستش گرفته ...

چه باحال 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
داروخونه😂😂😂😂به گفته خودش

چی میخاسته 

مشکوکه  

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

عروسی دوستم بود از قبل با شوهرش دوست بودن و خانوادشم عروس رو نمی خواستن انقدر تو تالار بین دو خانواده درگیری لفظی پیش امد اخر شب اهنگ همه چی ارومه من چقدر خوشحالم رو ارکست می خوند دوست منم های های گریه می کرد 

😂😂😂😂نمیدونم

شاید رفته وسایل بخره   

عروسی دوستم بود از قبل با شوهرش دوست بودن و خانوادشم عروس رو نمی خواستن انقدر تو تالار بین دو خانواد ...

چقدر هم اروم بوده

وسایل؟ 😐

از آون چیزا مثبت 18