2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 16262 بازدید | 94 پست
عروسی خودم که خوب بود خداروشکر‌به خیرگذشت ولی هفته پیش عروسی دوستم بود که ی روز قبل عروسیشون تالاریه ...

چه بد شانس بیچاره

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی ...... از پسرش بیشتر ..طوری که یه تیکه ارثیه پدریشو داد به شوهرم

جوووون.. خدا مامان منم عمه شوهرمه😄😢

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
یه چی دیگه هم یادم اومد فحش بدید ناراحت میشما...یه پسربچه 1ساله تا واارد تالار شدیم راه افتاد جلو ما ...

خخ خوب کردی 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
یه چی دیگه هم یادم اومد فحش بدید ناراحت میشما...یه پسربچه 1ساله تا واارد تالار شدیم راه افتاد جلو ما ...

فوووووش. بوووووق بوق بوق بوووق

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
چه بد شانس بیچاره

خییییلییییی فقط شانس اوردن که غذا و موزیک با‌ شرکت تشریفاتی بود وگرنه دیگه هیچی‌ كدوم تالار میتونه خودشو برای فردا آماده کنه 

زندگی زیباست ...
فوووووش. بوووووق بوق بوق بوووق

بعدعروسی تو فیلم دیدم یادم اومد...یه جور میکس شده اصلا معلوم نیست خداروشکر برا مامانم گفنم دعوام کرد ولی خودم ناراحت نیستم خب دیگه باید بچه اشونا حداقل اون‌موقع جمع کنن از. وسط....بسکه من دردسر کشیدم سر بچه های فامیلمون یعنی همشون بچه پررووووووووووو باید ببینید

خدایا منا لحظه ایی به حال خودم رهانکن

چند مدت پیش عروسی یکی از اقوام بین مادر شوهر و خانواده عروس دعوا شد😯😐عروس بغض کرده بود فقط

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

اون لگدوبایدبه مامانش میزدی که میومدبچشواززیردست وپای مردم جمع کنه

بعدعروسی تو فیلم دیدم یادم اومد...یه جور میکس شده اصلا معلوم نیست خداروشکر برا مامانم گفنم دعوام کرد ...

کاره درستی کردی والا😂😂😂

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖