زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 عنوان حس هفتمی 542 بازدید | 113 پست حس هفتمی هستم. حس ششمم خوب نیست اما حس هفتمم قوی اگه راجب یکی حس بدی کنم درست در میاد و همیشه حس هفتمم خیلی خوب بودهاینم بگم جهت سرگرمیه و جدی نگیرید سوال راجب خودتون که چه حسی راجبم داری حس هفتمم رو اینا کار نمیکنه کلا اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿 1403/11/19 | 18:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 جهت سرگرمیه جدی نگیرین اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 حس هفتم دیگ خیلی جدید بود تو سایت خب دارمش اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
دکی1402 عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10358 فردا مهندس بابت درست نبودن حساب عیدی کارگرا باهام دعوا میکنه ؟ جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
هیچهیچهیچ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 13011 خب دارمش از محمد عوضی بگو واقعا اصل کاری دارع ؟ براش فرق ندارم هرچی حس میکنی میگی خیلی حالم بدع
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 فردا مهندس بابت درست نبودن حساب عیدی کارگرا باهام دعوا میکنه ؟ اره اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
ـعلیـ۳۱۳ عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 1854 سوالا : x نسبت بهم حسی داره ، من وyبهم میرسیم ، دوروبر z دخترهای دیگه هستن اکثر سوالا در این محدوده هست
عاشق_خیانتکار عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 730 خب دارمش سلام من کی ازدواج می کنم ؟ با بهرام میشه یا کسی دیگه و چجوریاس؟ دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
رزقرمز۴ عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1703 خب دارمش منم حس دهمم خیلی فعالهیعنی بقیه حس هام نابودن فقط این حس دهم مونده برام😂🤌🏻 خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 از محمد عوضی بگو واقعا اصل کاری دارع ؟ براش فرق ندارم هرچی حس میکنی میگی خیلی حالم بدع اصل کاری توضیح میدی نفهمیدم اخه ولی حس بدی دارم بهش اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 منم حس دهمم خیلی فعالهیعنی بقیه حس هام نابودن فقط این حس دهم مونده برام😂🤌🏻 منم هزاران حس دارم ولی حس ششم به پایین اصلا خوب نیست از هفت به بالا اوکیه اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
هیچهیچهیچ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 13011 اصل کاری توضیح میدی نفهمیدم اخه ولی حس بدی دارم بهش اصل کاری یعنی واقعی با کسی تو رابطست الان با من تو رابطه نیست فقط حرف میژنه
آرامممممممش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 911 اصل کاری توضیح میدی نفهمیدم اخه ولی حس بدی دارم بهش در مورد س هر چی حس میکنی بهم بگو دوستم داره؟
رزقرمز۴ عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1703 از محمد عوضی بگو واقعا اصل کاری دارع ؟ براش فرق ندارم هرچی حس میکنی میگی خیلی حالم بدع چرا همیشه میگی عوضی😐😒😂😂😂🤣🤣🤣با لقب نیازی نیست همیشه خطابش کنی خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱