زیو مدیر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 عنوان حس هفتمی | مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 113 پست حس هفتمی هستم. حس ششمم خوب نیست اما حس هفتمم قوی اگه راجب یکی حس بدی کنم درست در میاد و همیشه حس هفتمم خیلی خوب بودهاینم بگم جهت سرگرمیه و جدی نگیرید سوال راجب خودتون که چه حسی راجبم داری حس هفتمم رو اینا کار نمیکنه کلا اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿 1403/11/19 | 18:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 سلام من کی ازدواج می کنم ؟ با بهرام میشه یا کسی دیگه و چجوریاس؟ اره ازدواج میکنی اما با بهرام نه یه ادم مستقل و خوبی گیرت کیاد اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
هیچهیچهیچ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 13012 چرا همیشه میگی عوضی😐😒😂😂😂🤣🤣🤣با لقب نیازی نیست همیشه خطابش کنی چون اذیتم 😂🤣🤣🤣🤣
آرامممممممش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 911 چرا همیشه میگی عوضی😐😒😂😂😂🤣🤣🤣با لقب نیازی نیست همیشه خطابش کنی 🤦♀️😂شاید میخوان حجم نفرتشون رو نشون بدن
razia عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 5534 به نظرت پشیمون دلش تنگ شده چه فکری میکنه الان چه حسی بهم داره چه غریب ماندی ای دل🖤
هیچهیچهیچ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 13012 🤦♀️😂شاید میخوان حجم نفرتشون رو نشون بدن ن علاقه دارم بهش 😂فقط اذیتم
عاشق_خیانتکار عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 730 اره ازدواج میکنی اما با بهرام نه یه ادم مستقل و خوبی گیرت کیاد مرسی عشقم ♥️💞💕کی تقریبا آخه🥹به نظرت تو چندسال دیگه چی میشم؟ دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 سوالا : x نسبت بهم حسی داره ، من وyبهم میرسیم ، دوروبر z دخترهای دیگه هستن اکثر سوالا در این محدوده ... سوال یک چیزی حس نمیکنم فکر نکنم سوال دو پنجاه درصد امکان داره سوال سه زیاد دختر نیست اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
یادداشت_های_یک_جهنمی عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 6584 اره ازدواج میکنی اما با بهرام نه یه ادم مستقل و خوبی گیرت کیاد حروف اسمش رو میگین؟
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 8731 اره ازدواج میکنی اما با بهرام نه یه ادم مستقل و خوبی گیرت کیاد کی بهم پیام میده ؟؟؟
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 مرسی عشقم ♥️💞💕کی تقریبا آخه🥹به نظرت تو چندسال دیگه چی میشم؟ ۴یا۳سال دیگه شایدم بیشتر اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 کی بهم پیام میده ؟؟؟ احتمالا نده اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿