2789
عنوان

حس هفتمی

542 بازدید | 113 پست

حس هفتمی هستم. 

حس ششمم خوب نیست اما حس هفتمم قوی اگه راجب یکی حس بدی کنم درست در میاد و همیشه حس هفتمم خیلی خوب بوده

اینم بگم جهت سرگرمیه و جدی نگیرید 

سوال راجب خودتون که چه حسی راجبم داری حس هفتمم رو اینا کار نمیکنه کلا

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

جهت سرگرمیه جدی نگیرین 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حس هفتم دیگ خیلی جدید بود تو سایت

خب دارمش

فردا مهندس بابت درست نبودن حساب عیدی کارگرا باهام دعوا میکنه ؟

اره 

خب دارمش

سلام من کی ازدواج می کنم ؟ با بهرام میشه یا کسی دیگه و چجوریاس؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ                       💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
از محمد عوضی بگو واقعا اصل کاری دارع ؟ براش فرق ندارم هرچی حس میکنی میگی خیلی حالم بدع

اصل کاری توضیح میدی نفهمیدم اخه 

ولی حس بدی دارم بهش

منم حس دهمم خیلی فعالهیعنی بقیه حس هام نابودن فقط این حس دهم مونده برام😂🤌🏻

منم هزاران حس دارم ولی حس ششم به پایین اصلا خوب نیست از هفت به بالا اوکیه

از محمد عوضی بگو واقعا اصل کاری دارع ؟ براش فرق ندارم هرچی حس میکنی میگی خیلی حالم بدع

چرا همیشه میگی عوضی😐😒😂😂😂🤣🤣🤣

با لقب نیازی نیست همیشه خطابش کنی

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱