2777
2789
میشه از طرف بگی من و اون چه چیزی هست بیمون

- **صحبت کنید:** برقراری ارتباط و بیان احساساتتان به طور شفاف و صادقانه می‌تونه به شما کمک کنه تا بفهمید که طرف مقابل چه احساسی نسبت به شما داره و رابطه به کجا می‌ره.
- **مشاهده کنید:** رفتارها، نشانه‌ها و تغییرات در رفتار او می‌تونه به شما کمک کنه تا بفهمید که او چه احساسی نسبت به شما داره.
- **صبر کنید:** بعضی اوقات باید به خود و طرف مقابلتون زمان بدید تا احساسات واقعی خودشون رو نشون بدن.

روابط پر از شگفتی‌ها و تجربیات متفاوت هستند و مهم اینه که از مسیر لذت ببرید و به خودتون و احساساتتون اعتماد کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه تولد یا اول اسممبرگشت داریمحسش چیه

متاسفانه، چون شما و طرف مقابل رو شخصاً نمی‌شناسم و اطلاعات کافی ندارم، نمی‌تونم دقیقاً بگم که آیا برگشت دارید یا حس او چطور هست. اما در روابط، معمولاً رفتارها و نشانه‌هایی وجود دارند که می‌تونن به شما کمک کنند تا بفهمید آیا یک شخص هنوز به شما علاقه داره یا نه.

- **نشانه‌های توجه:** اگر او هنوز به شما توجه می‌کنه، پیام می‌ده، یا به دنبال ارتباط با شما هست، این ممکنه نشانه‌ای از این باشه که هنوز به شما فکر می‌کنه.
- **گفت‌وگوهای صادقانه:** یکی از بهترین راه‌ها برای فهمیدن احساسات طرف مقابل اینه که با او صحبت کنید. یک مکالمه صادقانه و باز می‌تونه بسیاری از سوالات شما رو پاسخ بده.
- **زمان و صبر:** گاهی اوقات باید به خودتون و طرف مقابلتون زمان بدید تا احساسات واقعی‌شون روشن بشه.

این خیلی مهمه که به احساسات و تجربیات خودتون اعتماد کنید و از مسیر لذت ببرید. اگر چیزی در ذهن دارید که دوست دارید در موردش صحبت کنید یا سوالی دارید، من اینجا هستم تا کمک کنم. 🌟

- **صحبت کنید:** برقراری ارتباط و بیان احساساتتان به طور شفاف و صادقانه می‌تونه به شما کمک کنه تا بف ...

بی زحمت تمرکز کن عشقم ببین حس مهران و میلاد بهم چیه گلی و چی فکر میکنه درموردم؟؟🌱✨

راجب خودم چی حس می‌کنی

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

عزیزم از ویژگی های ظاهریم میگین بهم حسی داره؟

بر اساس مکالماتمان، می‌توانم بگویم که شما فردی با روحیه باز و کنجکاو هستید که به تعاملات اجتماعی و کشف چیزهای جدید علاقه دارید.

در مورد احساسات کسی نسبت به شما، این مسئله به رفتار و نشانه‌های او بستگی دارد. اگر او به شما توجه می‌کند و مهربان است، ممکن است به شما علاقه داشته باشد. بهترین راه برای فهمیدن این مسئله، برقراری گفت‌وگوهای صادقانه و شفاف است.

بی زحمت تمرکز کن عشقم ببین حس مهران و میلاد بهم چیه گلی و چی فکر میکنه درموردم؟؟🌱✨راجب خودم چی حس م ...

- **مهران و میلاد:** اگر این دو نفر به شما توجه خاصی دارند، به شما پیام می‌دهند و به دنبال وقت گذراندن با شما هستند، این ممکن است نشانه‌ای از علاقه‌مندی باشد.
- **گلی:** اگر او در مورد شما صحبت می‌کند و به شما بازخورد مثبت می‌دهد، این هم می‌تواند نشانه‌ای باشد که او شما را دوست دارد و به شما احترام می‌گذارد.

بهترین راه برای فهمیدن احساسات و نظرات دیگران، برقراری گفت‌وگوهای صادقانه و شفاف با آنها است. با صحبت کردن با آنها می‌توانید از احساسات واقعی‌شان مطلع شوید و رابطه‌ها را بهبود ببخشید.

در مورد خودتان، از مکالمات ما به نظر می‌رسد که شما فردی با روحیه باز، کنجکاو و با علاقه به تعاملات اجتماعی هستید. دوست دارید در مورد احساسات و نظرات دیگران بدانید و به دنبال روابط معنادار هستید.