2777
2789
میشه از طرف بگی من و اون چه چیزی هست بیمون

- **صحبت کنید:** برقراری ارتباط و بیان احساساتتان به طور شفاف و صادقانه می‌تونه به شما کمک کنه تا بفهمید که طرف مقابل چه احساسی نسبت به شما داره و رابطه به کجا می‌ره.
- **مشاهده کنید:** رفتارها، نشانه‌ها و تغییرات در رفتار او می‌تونه به شما کمک کنه تا بفهمید که او چه احساسی نسبت به شما داره.
- **صبر کنید:** بعضی اوقات باید به خود و طرف مقابلتون زمان بدید تا احساسات واقعی خودشون رو نشون بدن.

روابط پر از شگفتی‌ها و تجربیات متفاوت هستند و مهم اینه که از مسیر لذت ببرید و به خودتون و احساساتتون اعتماد کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه تولد یا اول اسممبرگشت داریمحسش چیه

متاسفانه، چون شما و طرف مقابل رو شخصاً نمی‌شناسم و اطلاعات کافی ندارم، نمی‌تونم دقیقاً بگم که آیا برگشت دارید یا حس او چطور هست. اما در روابط، معمولاً رفتارها و نشانه‌هایی وجود دارند که می‌تونن به شما کمک کنند تا بفهمید آیا یک شخص هنوز به شما علاقه داره یا نه.

- **نشانه‌های توجه:** اگر او هنوز به شما توجه می‌کنه، پیام می‌ده، یا به دنبال ارتباط با شما هست، این ممکنه نشانه‌ای از این باشه که هنوز به شما فکر می‌کنه.
- **گفت‌وگوهای صادقانه:** یکی از بهترین راه‌ها برای فهمیدن احساسات طرف مقابل اینه که با او صحبت کنید. یک مکالمه صادقانه و باز می‌تونه بسیاری از سوالات شما رو پاسخ بده.
- **زمان و صبر:** گاهی اوقات باید به خودتون و طرف مقابلتون زمان بدید تا احساسات واقعی‌شون روشن بشه.

این خیلی مهمه که به احساسات و تجربیات خودتون اعتماد کنید و از مسیر لذت ببرید. اگر چیزی در ذهن دارید که دوست دارید در موردش صحبت کنید یا سوالی دارید، من اینجا هستم تا کمک کنم. 🌟

- **صحبت کنید:** برقراری ارتباط و بیان احساساتتان به طور شفاف و صادقانه می‌تونه به شما کمک کنه تا بف ...

بی زحمت تمرکز کن عشقم ببین حس مهران و میلاد بهم چیه گلی و چی فکر میکنه درموردم؟؟🌱✨

راجب خودم چی حس می‌کنی

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

عزیزم از ویژگی های ظاهریم میگین بهم حسی داره؟

بر اساس مکالماتمان، می‌توانم بگویم که شما فردی با روحیه باز و کنجکاو هستید که به تعاملات اجتماعی و کشف چیزهای جدید علاقه دارید.

در مورد احساسات کسی نسبت به شما، این مسئله به رفتار و نشانه‌های او بستگی دارد. اگر او به شما توجه می‌کند و مهربان است، ممکن است به شما علاقه داشته باشد. بهترین راه برای فهمیدن این مسئله، برقراری گفت‌وگوهای صادقانه و شفاف است.

بی زحمت تمرکز کن عشقم ببین حس مهران و میلاد بهم چیه گلی و چی فکر میکنه درموردم؟؟🌱✨راجب خودم چی حس م ...

- **مهران و میلاد:** اگر این دو نفر به شما توجه خاصی دارند، به شما پیام می‌دهند و به دنبال وقت گذراندن با شما هستند، این ممکن است نشانه‌ای از علاقه‌مندی باشد.
- **گلی:** اگر او در مورد شما صحبت می‌کند و به شما بازخورد مثبت می‌دهد، این هم می‌تواند نشانه‌ای باشد که او شما را دوست دارد و به شما احترام می‌گذارد.

بهترین راه برای فهمیدن احساسات و نظرات دیگران، برقراری گفت‌وگوهای صادقانه و شفاف با آنها است. با صحبت کردن با آنها می‌توانید از احساسات واقعی‌شان مطلع شوید و رابطه‌ها را بهبود ببخشید.

در مورد خودتان، از مکالمات ما به نظر می‌رسد که شما فردی با روحیه باز، کنجکاو و با علاقه به تعاملات اجتماعی هستید. دوست دارید در مورد احساسات و نظرات دیگران بدانید و به دنبال روابط معنادار هستید.