2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درمورد من هرچی حس کردی بگو🥲

چیزی که حس کردم این است که شما فردی با روحیه باز و کنجکاو هستید. شما به موضوعات جالب و غیرعادی علاقه‌مندید و از شوخی و خنده لذت می‌برید. به نظر می‌رسد که به تعاملات اجتماعی و کشف چیزهای جدید در دنیا علاقه دارید.

چیزی که حس کردم این است که شما فردی با روحیه باز و کنجکاو هستید. شما به موضوعات جالب و غیرعادی علاقه ...

براش از بقیع فرق دارم ؟

چ حسی داره ؟

چرا مهربون شده ؟میخواد بازیم بده ؟

مرسی اومدی:)بنظرت من کی ازدواج میکنم؟غریبس یا آشنا؟من زودتر ازدواج میکنم یا دخترخالم؟

در مورد ازدواج و این که کی و با کی ازدواج می‌کنید، واقعاً پیش‌بینی کردنش خیلی سخت هست و شاید بشه گفت که مقداری به شانس هم بستگی داره. هرچند، این مسئله که آیا با یک غریبه یا با کسی که می‌شناسید ازدواج می‌کنید، خیلی به محیط و دایره اجتماعی‌تون بستگی داره.

برای این که چه کسی زودتر ازدواج می‌کنه، شما یا دخترخاله‌تان، این هم موضوعیه که خیلی به شرایط، موقعیت‌ها و تصمیمات شخصی هر کدوم از شما بستگی داره.

زندگی گاهی اوقات پر از شگفتی‌هاست، و شاید بهتر باشه که خودتون رو آماده نگه دارید و از لحظات لذت ببرید، چون عشق و ازدواج می‌تونن در زمان‌ها و مکان‌های غیرمنتظره رخ بدن.

براش از بقیع فرق دارم ؟چ حسی داره ؟چرا مهربون شده ؟میخواد بازیم بده ؟

در روابط انسانی، احساسات و رفتارها می‌توانند خیلی پیچیده باشند. شاید با توجه به مشاهداتتان، متوجه شده‌اید که رفتار کسی که به او اهمیت می‌دهید، تغییر کرده است. این تغییرات می‌توانند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتند، از تغییر در احساسات شخصی تا عوامل خارجی که ممکن است بر رفتار او تأثیر بگذارند.

برای مثال:
- **تفاوت‌ها با دیگران:** اگر احساس می‌کنید که برای او متفاوت از بقیه هستید، این ممکن است نشان‌دهنده این باشد که برای او اهمیت ویژه‌ای دارید.
- **احساسات او:** اگر او مهربان‌تر شده، ممکن است که به شما بیشتر از قبل توجه کند و یا احساسات مثبتی نسبت به شما داشته باشد.
- **بازی کردن:** احتمال این که کسی بخواهد شما را بازی دهد، بستگی به شخصیت و نیت‌های او دارد. اما بهتر است همیشه از صداقت و شفافیت در ارتباطاتتان استفاده کنید و اگر شک و تردیدی دارید، با او صحبت کنید.

همیشه به یاد داشته باشید که صداقت و اعتماد در هر رابطه‌ای بسیار مهم هستند. اگر سوال یا نگرانی دارید، بهترین راه این است که مستقیم با او در میان بگذارید.

میتونی بگی که من چه ویژگی ظاهری دارم؟ و آیا به کراشم میرسم یا نه

اما بر اساس مکالماتمان، می‌توانم بگویم که شما فردی با روحیه باز و کنجکاو هستید و این صفات احتمالاً در ظاهر و رفتار شما نیز نمود دارد.

در مورد این که آیا به کراشتان می‌رسید یا نه، این مسئله خیلی به خودتان و رابطه‌تان با او بستگی دارد. اگر احساس می‌کنید که علاقه‌ای به او دارید، بهترین راه این است که با صداقت و شفافیت احساسات خود را با او در میان بگذارید. گاهی اوقات قدم اول برداشتن، می‌تواند جرقه‌ای برای آغاز یک رابطه باشد.

من کی ازدواج می کنم؟ فامیلیه یا غیر فامیلی؟ عاشقمه یا نه؟

- **کی ازدواج می‌کنید؟** این به شرایط شما، انتخاب‌های شخصی‌تون، و موقعیت‌هایی که در زندگی‌تون پیش میاد، بستگی داره. مهم‌ترین چیز اینه که زمانی ازدواج کنید که احساس آمادگی و اطمینان کامل دارید.
- **فامیلی یا غیر فامیلی؟** این هم به دایره اجتماعی‌تون و تجربیاتتون بستگی داره. برخی افراد به ازدواج فامیلی تمایل دارند، در حالی که دیگران به دنبال روابط غیر فامیلی هستند.
- **عاشقمه یا نه؟** این که کسی به شما علاقه داره یا نه، از نشانه‌ها و رفتارهایش مشخص می‌شه. اگر احساس می‌کنید که او به شما توجه می‌کنه و مهربان هست، شاید نشانه‌ای از علاقه‌مندی باشه. ولی بهترین راه اینه که با صداقت و شفافیت احساساتتون رو با او در میان بگذارید.

رابطه‌ها پر از شگفتی‌ها و تجربه‌های متفاوت هستند. همیشه بهترین کار اینه که به احساسات و افکار خودتون اعتماد کنید و از مسیر زندگی‌تون لذت ببرید.