ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
آشفته واسه یه دقیقه اشه.امروز نداشتم ببرمشو دکتر بردمشون تامین اجتماعی که رایگانه فقط شربت داد گفتم بابا چند روز اینا رو میخورن.یه آمپول بنویس بزار خوب شن.میگه همین که هست ناراحتی برو بیرون دکتر بگو هرچی دلت میخواد بنویسه.
بچم 2سالشه چشم بهم بذارم وقت مدرسشه چیکار میشه کرد با این درامد ها ؟؟ فردا نمیشه یه کلاس گذاشت این بچه هارو اونم توی این زمونه که لازمه ی رشد و استعداده
زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
2تومن اسمشه عزیزم هر 6ماه 4تومن قسط ... خرج خونه به کنار لوازم خورد و خوراک معمولی ... تفریح و گردش و لباس که واسه خودمون تعطیله فقط بچه .... قرض و بدهی اجاره پول قبض ... تازه یماه 2تومن داریم یه ماه 800 یماه 1تومن معلوم نمیکنه که 😢
زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!