2777
2789
عنوان

نداری و بی پولی

31818 بازدید | 179 پست

دیگه از نداری و بی پولی خسته شدم .. 

شوهرم از صبح تا شب میدوعه بازم کم میاریم 

قسط و وام و قرض وووو ... فردا تولد پسرخالمه بخاطر نداشتن پول کادو به مامانم گفتم بچم مریضه نمیتونم بیام 😢😢😢😢 

کیا مث من زندگیشون از بی پولی آشفته س 😔

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آشفته واسه یه دقیقه اشه.امروز نداشتم ببرمشو دکتر بردمشون تامین اجتماعی که رایگانه فقط شربت داد گفتم بابا چند روز اینا رو میخورن.یه آمپول بنویس بزار خوب شن.میگه همین که هست ناراحتی برو بیرون دکتر بگو هرچی دلت میخواد بنویسه.

درآمدتون کمه یا زیاد قسط و وام دارین.

درامد ماهی 2تومن به زور با قسط هر 6ماه 4تومن پراید و هزینه زندگی اونم بریز بپاش نه .. هزینه بچه و پوشاکش ... خودمونم هیچی 😢

آشفته واسه یه دقیقه اشه.امروز نداشتم ببرمشو دکتر بردمشون تامین اجتماعی که رایگانه فقط شربت داد گفتم ...

الهی بمیرم من 😢😢😢😢

درامد ماهی 2تومن به زور با قسط هر 6ماه 4تومن پراید و هزینه زندگی اونم بریز بپاش نه .. هزینه بچه و پو ...

همه همینجورن عزیزم😭تنها نیسی امشب بعد از سه ماه توخ مورغ نیمرو با همسرم دوتا خوردیم دلت نخاب مزه کباب میدادن برام😐

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
درامد ماهی 2تومن به زور با قسط هر 6ماه 4تومن پراید و هزینه زندگی اونم بریز بپاش نه .. هزینه بچه و پو ...

۲تومن که خیلی خوبه

جای من باشی چیکارمیکنی😔

اتفاق خوبی که منتظرش بودم افتاد🤓خدایاشکرت
گلم اکثرا الان این مشکلو دارن اقتصاد داغونه سود وامها سربه فلکه ..تنها نیستی عزیزم😊

بچم 2سالشه چشم بهم بذارم وقت مدرسشه چیکار میشه کرد با این درامد ها ؟؟ فردا نمیشه یه کلاس گذاشت این بچه هارو اونم توی این زمونه که لازمه ی رشد و استعداده

منم باهاتم

بی پولی افسردم كرده اصن

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
۲تومن که خیلی خوبه جای من باشی چیکارمیکنی😔

2تومن اسمشه عزیزم هر 6ماه 4تومن قسط ... خرج خونه به کنار لوازم خورد و خوراک معمولی ... تفریح و گردش و لباس که واسه خودمون تعطیله فقط بچه .... قرض و بدهی اجاره پول قبض ... تازه یماه 2تومن داریم یه ماه 800 یماه 1تومن معلوم نمیکنه که 😢