2777
2789
عنوان

نداری و بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 31818 بازدید | 179 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دچار گازگرفتگی شدم الان چهار روزه دارم زجر میکشم بدترین مشکلم سرگیجه اس اتاقو زمینو زمان دور س ...

تو کی هستی؟ چرا یسره میای توی این تاپیک من و مزخرف میگی؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

همه ی ما از این دوره ها داشتیم...  تا دلت بخواهد....  میدونم الان بنظرت زیاد کارگشا نیست ولی خوب...  5شنبه ها عصر 40 بار سوره نصر رو بخون,  دوشنبه ها و چهارشنبه ها چهل بار سوره تکاثر,  هرروز صبح مخصوصا اگه بتونی بعد از نماز صبح سوره های طلاق,  مزمل, ذاریات و انشراح رو بخون, سوره های کوچیکی هستن. انشالله بزودی جواب میگیری. کاش توی کانالهای جذب هم مطالعه داشته باشی برای جذب هر چیزی فوق العاده هستن مثلا پول,  عشق,  سلامتی

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺

یه کانالی هست به اسم ( معجزه ی شکرگزاری و قانون جذب),  ادمینش یه خانمیه خیلییی مومن,  توی کانالش نه تنها از قوانین جذب داره,  تا دلت بخاد انواع ختمهارو داره,  یه سر بزنید,  مطمئنم کمی ارومتون میکنه

امیدددد
تعداد پست: 7

💎💎💎

💛معجزه شکرگزاری وقانون جذب💛

✨رسیدن به خداشناسی و دستیابی به خواسته ها و آرزوها❤

✨پاکسازی و دعاهای شبانه💚

✨به همراه دوره های آموزشی جذب

خواسته ها و آرزوها  💜

💎💎💎

لینک کانال👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

@mojeze_shokr_gozari

دوست عزیزم امتحان کن , 

بعنوان کسی که حدود یکساله دارم روی قوانین جذب و خداشناسی مطالعه میکنم و تمریناتش رو انجام میدم و نتیجه گرفتم 

البته برای افراد مختلف ,زمان نتیجه گرفتنش فرق میکنه , من خودم شخصا از اونایی هستم که یکمی دیر نتیجه میگیرم , اوایل یکم ناامید میشدم ولی الان خیلی بهترم

در مورد, اون سوره احزاب هم که اون دوستمون پرسیده بودن,  نیاز به اب ریحتن نیست,  البته من شنیده بودم برای گشایش بخت خوبه,  ولی احتمالا برای این مورد هم جواب داده که دوستمون نوشتن 

عزیزم من از روش اینترنتی کسب درامد میکنم خیلیم راضیم چون نه جایی میرم نه سرمایه گذاشتم نه زحمت میکشم در واقع از وقتهای مرده دارم درآمد زایی میکنم این روش خیلی راحت و پیش پا افتاده س و همه میتونن انجام بدن فقط با گوشی موبایل امکان پذیره اینم لینکش واسه شما عزیزانhttps://opizo.com/jb35Tm

ناراحت نباش درست میشه خیلیامون تو این شرایط قرار گرفتیم ولی گذرا بوده 

👨🏻‍🦰استخدام کارمند اینترنتی خانم و آقا👩🏻‍🦰

👨🏻‍🦰👨🏻‍🦰جهت تصدی مشاغل زیر به چند نفر خانم یا آقا نیازمندیم👩🏻‍🦰👩🏻‍🦰

⌨️📃تایپ آنلاین و تبلیغ 📃⌨️

⌨️تایپ و ترجمه ⌨️

📞پشتیبانی مشتریان📞

📃درج تبلیغ در تلگرام و سایت ها📃

🛍🛍فروش اینترنتی محصولات🛍🛍

💵💸دارای حقوق ثابت به میدان حداقل یک میلیون تومان 💸💵

📚📚حداقل تحصیلات : دیپلم یا دهم📚📚

جهت همکاری با ما به آیدی زیر پیام بدین
@vahed_estekhdamy20