ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
استارتر عزیز هر چی بگم از مشکلت کم نمیشه فقط میتونم بگم خدا بزرگه ما هم مثل خودتیم تقریبا فقط شما بچ ...
ما بچه نداشتیم غممون نبود اون موقع ها خونه پدرشوهر بودیم یه هزاریم خرج نداشتیم هرچی میمومد فقط خرج گشت وگذار.و مسافرت...نمیدونم میرفتم جای باکلاس شهرمون هزینه بابا میدادم ناخون طرح مینداختن برام...بی دلیل لباس میخریدم با اینکه تو کمد جانداشتم کو اون موقع هامون...الان اولویت شده شیر بچه .پوشک...صبخونه...وامهای خونگی...تهش بمونه خودمون نه که اونم میره پای هزینه دیگه ..اشتباهمون این بود اون موقع زمان خوبی بود جمع نکردیم الان شرمنده بچهاییم.البته بازم الان هرچی جمع کنیم مال ایناس.به قول شوهرم خوبیش اینه فعلا بچه ان زیاد نمیفهمن
یه سوال دارم ازتون عزیزم. میشه بفرمایید چرا ماشین قسطی می خرید و خودتون رو توی شرایط قسط می ندازید؟ ...
چونکه واسه شوهر تحصیلکرده م کار نیس رفته اسنپ مسافرکشی ... ماشینش داغون بود 1تومن در میاورد باید 700 خرجش میکرد هیچی نمیموند مجبور شدیم نو کنیمش ماشینو ... بچه هم ناخواسته بود
زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
شوهر من مهندسه صبح میره کارخونه که پا به پای کارگرا باید بتن جا به جا بکنه، عصر تا اخر شب مغازه شاگردی می کنه که باید همه جنسای انبار رو جا به جا کنه و هرشب اونجا رو بشوره و حسابی تمیز کنه وگرنه صاحب مغازه زنگ میزنه اعتراض میکنه بهش. تایم های وسط کارش و موقع رفت و وامد هم اسنپ میره. بازم کم میاره. دلم می سوزه براش همیشه دستاش زخمه و هیچ استراحتی نداره حتی جمعه ها صبح تا اخر شب کار می کنه واسه دو تومن 😭😭😭😭
کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
چونکه واسه شوهر تحصیلکرده م کار نیس رفته اسنپ مسافرکشی ... ماشینش داغون بود 1تومن در میاورد باید 700 ...
عزیزم ان شاالله که توی زندگیتون گشایشی بشه غصه نخور .دوست عزیزی که سوال استفهامی کردی جوابت رو گرفتی.عادت کردیم از بالا به همه چیز نگاه کنیم حس می کنیم اونی که ما می فهمیم بقیه نمی فهمن.😐😐😐😐