2821
2789
اگه بخوای به شهری بری که زبون محلیش با زبان رسمی فرق داره واسه ارتباط بهتر با اونا زبون محلی بلد باش ...

ببین واقعا بدون گارد و جبهه دارم مینویسم، ینی صرفا همه چی کنجکاویه نمیدونم با چه لحنی یا بیانی بنویسم که بهتون ثابت شه که خودتون و همشهریاتون بدون توهین جوابم رو بدید

من خودم خیلی به تبریز رفت و امد داشتم، خیلی جاها گیر کردم و وقتی ازشون به فارسی سدال میپرسیدم اصلا حاضر نمیشدن جوابم رو بدن و با اصرار و پافشاری فقط ترکی صحبت میکردن با اینکخ میدونستن من بلد نیستم، من خیلی جاها تو جمعشون بودم و اطرافیان با اینکه میدونستن من ترکی بلد نیستم بلند بلند ترکی حرف میزدن مثلا شما فکر کن با دو نفر از اشناهات رفتی بیرون بعد اونا با اینکه میدونن شما یک گویشی رو بلد نیستید هی همونو بگن دقیقا مثل تو گوشی حرف زدنه، خیلیاشون حتی معتقدن که باید تحصیلشون به زبان ترکی باشه خب این خیلی عجیبه واقعا، 

ببین یه سوال دقیق واست آوردم جواب بده لطفا کاملا اگه بگی من فارسم یعنی منظورت اینه ایرانی نیستی ؟ فا ...

عزیزم ببین من اصالتا اهل جنوب هستم البته جای دیگه زندگی میکنم 

و اینکه ببینید شما وقتی میرید یه کشوری مهاجرت میکنید نمیایید گویش هاش رو یاد بگیرید یا زبان قومیت هاشو، زبان رسمی خود کشور رو یاد میگیرید من معلومه که اگر برم جای دیگه خود زبان اونجارو یاد میگیرم من چرا باید بخوام زبان فارسی تو مدرسه اونجا تدریس بشه جدی؟؟ فقط چون تعداد اندکی برحسب مثال شما اونجا فارس هستن دلیل نمیشه مدارس بیان بگن خب یه کتاب بزاریم به زبان فارسی اونجا تدریس شه

طبق گفته ی شما الان ینی مدارس ما باید بیان ترکی و کردی و لری تدریس کنن؟ جاهای دیگه زبان های مختلف رو یاد میدن مثل چینی انگلیسی فرانسوی، اونوقت ما گویش یاد بگیریم؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین واقعا بدون گارد و جبهه دارم مینویسم، ینی صرفا همه چی کنجکاویه نمیدونم با چه لحنی یا بیانی بنویس ...

بعضی جاها فک میکنن که خودت ترکی ولی فارسی حرف میزنی چون از اینجور ادما داریم فک میکنن ترکی میفهمی، بعضی قدیمی هام بی سوادن  بعضیام کلا بیشعورن از قصد فارسی جواب میدن ، بعدش واقعا بزرگ نمایی نکن اینا افراد معدودن ، میشه کدوم شهر رفته بودی؟ 

ببین باور کن خیلی عادیه از بقیه اقوامم بپرس وقتی یه فارس تو جمعشونه فقط وقتی دارن با اون طرف صحبت میکنن فارسی حرف میزنن 

تحصیل به زبان مادری چرا واست عجیبه این خیلی عادیه ، ما نیمگیم همش ترکی بخونیم ، میگیم یه سری واحد هایی داشته باشیم 

ψ ❤️

تو واسه شعار های نژاد پرستانه ی ازادی مهر تایید زدی ، فرقی با توهین کننده ها نداری

پس لطفا برین ببینین که همونا چه رفتاری داشتن با هوادارای پرسپولیس قبل از بازی چه توهینای زشتی کردن، این چیزا تو فوتبال همیشه دو طرفه بوده نمیتونید توقع داشته باشبد شما کری بخونید اونا جواب ندن، درواقع کسی رفتار اونارو تایید نمیکنه ولی تو فوتبال کری خوندن همیشه هست حالا چه درجواب تراکتوری ها که متاسفانه مردم کا یکم زیای جبهه دارن نسبت به ترکا و شدید تر شده، 

عزیزم ببین من اصالتا اهل جنوب هستم البته جای دیگه زندگی میکنم و اینکه ببینید شما وقتی میرید یه کشوری ...

من کشورهای خارجی رفتم بعضی کشورها هر ایالتی که فرهنگو زبان جدایی داره جداگانه اداره میشه و هیچوقت زبان خاصی ب قومیت خاصی تحمیل نمیشه متاسفانه نژادپرستی توی ایران بیداد میکنه و اولین جایی هست که به اسم قانون دوست دارن زبان رسمی رو قالب کنن به همه زبان رسمی فقط برای کارهای اداری هست که مشکلی ایجاد نشه نه اینکه شما با اون مغز تاب برداشتت بری بگی شما چرا ترکی حرف میزنید بیایید فارسی حرف بزنید احمق

من کشورهای خارجی رفتم بعضی کشورها هر ایالتی که فرهنگو زبان جدایی داره جداگانه اداره میشه و هیچوقت زب ...

یا سر به چشم پزشکی بزن یاهم دکتر مغزو اعصاب، چون جایی نگفتم من هیچجا نگفتم ترکی خرغ نزنید گفتم وقتی میدونید کسی نمیتونه، باهاش ترکی حرف نزنید  درضمن عزیزم اسم کشورهای خارجی که رفتی که اومدن کتاب چاپ کردن و تو کتاباشون به همون گویش های کختلف کشورشون چاپ کردن بجای زبان رسمی رو لطفا بگو😂😂

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز