2777
2789
عنوان

پسر پرنسس

178 بازدید | 23 پست

چرا پسرا پرنسس شدن من خودم شغل و کار خوبی دارم اما میگه به خاطر این که خانوادت پولدار و تحصیل کرده نیستن باهات ازدواج نمیکنم خودش هم خانوادش معمولی هستن

چون دوره و زمونش برعكس شده

وقتي همينجا تاپيك ميزنن چيكار كنم كه پسرا بهم توجه كنن و شماره بدن و دخترا افتادن دنبال پسرا، خب پسرا هم پرنسس ميشن

كلي گفتما اسي. تو كه حق داري

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینی که گفتی ربطی به پرنسس بودن نداره

طرف گشاد و بچه زرنگ تشریف داره

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

چون همین ما خانما پرروشون کردیم و پرنسس شدن

چون فاز اروپایی برداشتیم نصف من نصف تو

این چیزا به مردای ایرانی نمیسازه

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چون همین ما خانما پرروشون کردیم و پرنسس شدن چون فاز اروپایی برداشتیم نصف من نصف تو این چیزا به مردای ...

یه دفعه به خودمون میاییم که خانما باید برن سرکار و کارِخونه کنن اونا مثل انگل فقط زندگی رو قورت بدن

این چه ربطی به پرنسس شدن دارهخب هرکس حق داره برای خودش معیارهایی داشته باشه چون مرد هست نباید برای ...

نه کاملا درسته . ولی بعد سه سال رابطه یادش بیاد که علت جدی نکردن ارتباط اینه با این که من خودم شغل خوبی دارم و این که هیچوقت در مورد خانوادش هیچی بهش نگفتم

یه دفعه به خودمون میاییم که خانما باید برن سرکار و کارِخونه کنن اونا مثل انگل فقط زندگی رو قورت بدن

والا وقتی خانما به خانم خانه دار میگن مفت خور همینه دیگه مردا کلا پررو و پر توقع شدن

برابری وقتی خوبه که دیه من برابر دیه یه تخم نباشه و و و

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من پا به پاش دارم کار میکنم و چون اون مرده حتی باید غر غر هاشو در مورد بی پولی تحمل کنم و بهش حق بدم در مورد خونواده هم هیچی نگم بهش نمیدونم دیگه باید چیکار کنم

نه کاملا درسته . ولی بعد سه سال رابطه یادش بیاد که علت جدی نکردن ارتباط اینه با این که من خودم شغل خ ...

اون دیگه ضعف شخصیتی و عدم بلوغ طرف رو میرسونه

من با اصل این قضیه که هرکس باید برای خودش ارزش قائل شه و به معیارهای خودش پایبند باشه خیلی اعتقاد دارم (=حالا منظورم تنها معیار این آقا نیست، کلا هرکس معیارهای خودش رو داره) ولی این معیارها باید قبل از شروع رابطه سنجیده شه وگرنه وسط رابطه باشه بوی سواستفاده و نامردی میده

بلوغ عاطفی و فکری یعنی طرف مقابلمون رو با همه کاسنی ها و نقاط ضعفش بپذیریم و همون جور که هست احترام بگذاریم بهش و انتخابش کنیم چون ما خودمون هم کامل نیستیم و همه آدمها مجموعه ای از نقاط ضعف و قوت در کنار هم هستن

این چه ربطی به پرنسس شدن دارهخب هرکس حق داره برای خودش معیارهایی داشته باشه چون مرد هست نباید برای ...

باید لقمه شو اندازه دهنش برداره تا جر نخوره اون وامونده

وقتی خودش هیچ گوهی نیست توقع دختر شاه داره؟

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱