2821
2789
این تاپیکا شعور مضاعف استارترو می‌رسونه و بی محلی و خندیدن به تربیت و عقل این آدما بهترین گزینه هستش

جالب اینجاست تایپیکش تعطیل شد 

دوباره تایپیک زده میگه قصد و غرضی ندارم توهین نکردم ! 

ما

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی تایپیکتون تعطیل شد یعنی یوالتون توی فضای عمومی بی مورد بوده ! دوباره تایپیک میزنی براش ؟ خیلی ج ...

خواستم با خود ترکا مکالمه داشته باشم تا سرچ گوگل نمیفهمم هیچجاشو دقیقا توهین نکردم الان شماها از چی عصبانی هستید؟ بدتون میاد جواب سوال هم بدید 

جالب اینجاست تایپیکش تعطیل شد دوباره تایپیک زده میگه قصد و غرضی ندارم توهین نکردم !

من حس میکنم اینا کاملا از یه جایی پشتیبانی میشن و با قصد و نیت کج این تاپیکارو میزنن چون با یکیشونم تو خصوصی چت میکردم واقعا حرفاش بودار بود 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
وقتی تایپیکتون تعطیل شد یعنی یوالتون توی فضای عمومی بی مورد بوده ! دوباره تایپیک میزنی براش ؟ خیلی ج ...

ایشون قصدش تفرقه است وگرنه کرد و لر و فارس و ترک همه خواهرو برادریم

ترک ها غیرت دارن اجازه نمیدن هر بی اصل و نسبی بهشون توهین کنه (:

درست صحبت کن بی اصل و نصب چیه؟ من کجای حرفم توهین کردم بیار نشونم بده، از طرز حرف زدنت شعور و غیرت رو نشون داذی واقعا 

کحاش توهین بود، فقط پرسیدم چرا ترک ها خودشون رو مجزا میدونن دلیلش چیه؟ خوبه روشم نوشتن بدون توهین، ک ...

اگه بخوای به شهری بری که زبون محلیش با زبان رسمی فرق داره واسه ارتباط بهتر با اونا زبون محلی بلد باشی راحت تره گرچه با زبون رسمی هم کارت راه میفته ، ولی از نظر شما بقیه حق ندارن تو جمع خودشون به زبون خودشون صحبت کنن 

میشه بگی قبلش چیا گفتن؟ هیچ توهینی و حرف کثیفی مثل شماها نزدن اما شما عادت دارید توجیه کنید فحش قومیتی بدید همیشه این کارو کردید واسه هر قومی یه برچسبی چسبوندید 

بیا اینم جواب کامنتت

ψ ❤️

تفرقه چی؟؟؟.. فقط سواله😦😦

ببین یه سوال دقیق واست آوردم جواب بده لطفا کاملا 

اگه بگی من فارسم یعنی منظورت اینه ایرانی نیستی ؟ فارس بودن با ایرانی بودن در تضاده؟ 

اگه مثلا ده میلیون فارس توی کشور سی میلیونی عرب مثلا عراق بودی ، دوست داشتی  چه حق هایی داشتی؟ فک کن همه رسانه ها عربیه زبان رسمی هم عربیه ، تو میخوای حداقل یه کتاب به زبان فارسی توی مدرسه است تدریس بشه یا مثلا اگه یه عرب توی جمعتون باشه همتون یه کلمه هم فارسی استفاده کنید خوشت میاد اون عرب بهت بگه پان؟ 

خوشت میومد اگه ساده ترین حقوق خودتو خواستنی ، عرب ها بهت بگن پان تجزیه طلب؟ 

ψ ❤️

درست صحبت کن بی اصل و نصب چیه؟ من کجای حرفم توهین کردم بیار نشونم بده، از طرز حرف زدنت شعور و غیرت ر ...

تو واسه شعار های نژاد پرستانه ی ازادی مهر تایید زدی ، فرقی با توهین کننده ها نداری

ψ ❤️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز