2777
2789

پسر عموم خیلی خاطر خواه من بود بعد عروسیم دیگه خانواده ش گشتن یه دختر از غریبه براش پیدا کردن حالا نمیدونم پسرعموم خودش دلش باهاشه یا نه اصلا به من ربطی نداره نامزدشون کردن برا هم مام چون خیلی دوریم برا نامزدی نیومدیم و فقط زنگ زدیم من وقتی زنگ میزنم که این نامزدش پیشش بوده فکر کنم بعد الان پیام داده که شما کی هستین که به گوشی نامزد من زنگ زدی و شمارتونو این 💔ILDC

سیو کرده الان من موندم چی بگم اصلا اگه میدونستم اصلا زنگ نمیزدم چی بگه که رابطشون بهم نخوره؟

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو از اقوام هستم اگر مساعد هستید تماس بگیرم کامل خدمو معرفی کنم بعدش زنگ بزن بگو نسبتت رو و‌حتما بگو‌ک متاهل هستی و اهرشم تعارف کن بگو‌حتما یروز تشریف بیارید خونمون در مورد اسم هم نمیدونم معنیش چی میشه

ایشالا ک خیره

اون کلمه یعنی چی

سرچ کردم یعنی کسی که قلبتو دزدیده این دل فقط برا اون میتپه یه همچین چیزی

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

اوه اوه چی میتونی بگی هر چی بگو اون قلب شکسته داستانه

همینو نمیدونم چطوری توضیح بدم

اون کلمه یعنی چی

یعنی کسی که دلتو ازت دزدید و

الان قلبت فقط واسه اون میتپه :)

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚