2777
2789
عنوان

بچه ها چی بگم به این دختر که رابطشون بهم نخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 67 پست
احتمالا I Lمیشه loveدو حرف بعدی هم اسمتهاسمت با د شروع میشه؟

نه سرچ کردم معنیش یعنی کسی که دلتو دزدیده و قلبا فقط برا اون میتپه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش زنگ نمیزدی🥲دیگه هیچوقت باهاش حرف نزن اون بود برو پیش شوهرت بشین سعی کن حرف نزنید

ما وقتی کارت عروسیمون رو بردیم ایشون از دست عموم کشید پاره ش کرد ولی خب بعدش اومد عروسیمون حتی موقع رقص منو و همسرم کلی شاباش داد و کلا دیگع اون ماجرا تموم شد حالا دیگه چی سیو کرده من خبر نداشتم اصلا نه دیگه با هم ارتباط چندانی نداریم 

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

تو هرچی بگی گردنت میفته هزار مدل فکر و خیال میکنه که نکنه باهم بودین یا هنوز باهمین و فلان و بهمان و ...

به نظرم عموم اینا راستشو میگفتن بهتره تا اینکه از دهن من بشنوه

همینو مجبورم بگم ولی با چیزی که اون سیو کرده کلا اینو نمیدونم چجوری باید بگم

شما اطلاع نداری که چرا اینجوری شمارو سبو کرده و به شما ربط نداره اصلا بهش اشاره نکن . بزار خود پسرعموت جوابگو باشه . اگر زنش پرسید بگو من اطلاع ندارم عزیزم از همسرت بپرس

شما اطلاع نداری که چرا اینجوری شمارو سبو کرده و به شما ربط نداره اصلا بهش اشاره نکن . بزار خود پسرعم ...

آره یوی از کاربرا همینو گقت خودمو معرفی میکنم همینو میگم که مت اطلاعی ندارم

بگو دخترعموش هستم وشوهرم کار داشتند منم تنها وبدون شوهرم دلم نمیادش جایی برم(بگه چقدر رابطه اش با شوهرش خوب هستش)

بعد هم ببخشید نمیدونم چرا اینجوری سیو کرده مگر پسرعموم رو چقدر میدیدم وصحبت میکردم که گوشیش رو ببینم الان هم به رسم ادب واقوام بودن زنگ زدم

شاید اشتباهی سیو کرده نمیدونم

همینو مجبورم بگم ولی با چیزی که اون سیو کرده کلا اینو نمیدونم چجوری باید بگم

همونو بگو

اگرم راجع به اسم پرسید ازت بگو من در جریانش نیستم

بزار خود شوهره براش توضیح بده

پرورده کوردم❤
بگو دخترعموش هستم وشوهرم کار داشتند منم تنها وبدون شوهرم دلم نمیادش جایی برم(بگه چقدر رابطه اش با شو ...

آرع همینو میگم و اینکه اطلاعی ندارم

همونو بگواگرم راجع به اسم پرسید ازت بگو من در جریانش نیستمبزار خود شوهره براش توضیح بده

مرسی از راهنماییت