2777
2789
عنوان

بچه ها چی بگم به این دختر که رابطشون بهم نخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی بگو سلام عزیزم من دختر عموشم ببخشید واسه نامزدی نیومدم شوهرم کار داشت نتونستیم بیایم شما حتما ع ...

همینو مجبورم بگم ولی با چیزی که اون سیو کرده کلا اینو نمیدونم چجوری باید بگم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

وای بدبخت دختره بنظرم خوب شد دید کاش نمونه با این آدم😐

من اصلا کاری ندارم بمونه یا نه نمیخوام چیزی گردن من بیفته

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

همینو مجبورم بگم ولی با چیزی که اون سیو کرده کلا اینو نمیدونم چجوری باید بگم

هیچ توضیحی بابت اون اسم نده حتی اگه بعدش دوباره پرسید بگو نمیدونم  صرفا خودتو معرفی کن و دلیل تماست رو بگو همین

کاش به خودش زنگ نمیزدی برا تبریک مثلا به زن عموت زنگ میزدی ولی خوب تو که مقصر نیستی مقصر پسر عموته ب ...

من به همشون زنگ زدم تک تک همین دیگه من مقصر نیستم میترسم چیزی بشه کاسه کوزه ها رو سر من بشکنن

هیچ توضیحی بابت اون اسم نده حتی اگه بعدش دوباره پرسید بگو نمیدونم صرفا خودتو معرفی کن و دلیل تماست ...

آها باشع ممنون از راهنماییت