2777
2789
عنوان

اعتماد

174 بازدید | 34 پست

درود وقت بخیر خدمت همه دوستان از راه های دور نزدیک 

دوستان خیلی وقت اعتمادم نسبت به همه سرد شده و در رابطه با ازدواج هرچی خانوادم میگن ازدواج کن نمیتونم به کسی اعتماد کنم 

ناگفته نمونه پسری هستم ۲۴ ساله تو کل زندگیم فقط یه دوست دختر داشتم که نشد اونم مجازی بود و اصلا ندیدمش بعد اون نسبت به جنس مخالف خیلی سرد شدم و حس نا امیدی شدید اومده سراغم با این که ۲۴ سالمه ولی الان ۵ سال تنها دلخوشیم شده کار کردن و کار کردن 

کسی راهکاری داره خیلی دلم برای قبل تنگ شده احساساتم از دست دادم به همه چیز 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این که اصلا ازدواج نمیکنم اصلا اعتماد ندارم دیگه دلم به کسی بدم

خب نده

دیگه مسائله حله

ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

فعلا زوده براتون ازدواج و این جور روابط ب خودتون زمان بدین درست میشه

حس خیلی بدی دارم نسبت به همه چیز اصلا حس میکنم دیگه قلبم کار نمیکنه حتی نزدیک ترین کسم از دست میدم نمیتونم گریه کنم 

ذهن شما الان به پیشرفت فکر میکنه و این عالیه بخاطر همین مدام کار میکنید و خوبه بنظرم ۲۴ سالم هنوز دی ...

هی الانم کار میکنم ولی دلخوشی ندارم کارم خوبه مهندس برق هستم ثبت برند کردم ولی چه میشه کرد 

هی الانم کار میکنم ولی دلخوشی ندارم کارم خوبه مهندس برق هستم ثبت برند کردم ولی چه میشه کرد

شما نیاز به استراخت هم دارید بخاطر همینه دلخوشی ندارید مایوسید شاید یه تایمی واسه بیرون رفتن کونوردی پیاده روی باشگاه وقت گذرون با دوستاتون بزارید

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

شما نیاز به استراخت هم دارید بخاطر همینه دلخوشی ندارید مایوسید شاید یه تایمی واسه بیرون رفتن کونوردی ...

من چون شکست خوردم کلا مکان زندگیم عوض کردم و از شهر خودم به یک شهر دیگه رفتم کم کم شروع به کار کردم الان هیچ دوستی ندارم اینجا و قبلا هم چون تو شرایط بدی بودم همه افراد دورم خالی کردن البته الان همه میخوان که با من دوست باشن اونم بخاطر پولمه