2777
2789
عنوان

اعتماد

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 34 پست
یجایی باید بد جوری تو ذوقت بخوره تا بزرگ شی قانونشهبعدم ۱۹ سالگی وقت دیت نیست وقت تلاش کاره البته ب ...

من الان دیگه منطقی دارم فکر میکنم دیگه ۱۹ یا ۲۰ سالم نیست و میتونم لگم تا ۲۳ سالگی آدم تو اوج خریت هست و بزرگ ترین اشتباه های زندگیش میکنه ولی الان دیگه واقعا سخت الان من کارم دارم پولمم دارم و خوب به جرعت میتونم بگم اون شکست باعث این پیروزی شد که بتونم به این درجه از رشد برسم ولی واقعا الان دیگه اعتماد به دختر جماعت ندارم ولی از جهتی نیاز دارم که یک شریک احساسی داشته باشم چون واقعا هیچ محبتی ندیدم 

من الان دیگه منطقی دارم فکر میکنم دیگه ۱۹ یا ۲۰ سالم نیست و میتونم لگم تا ۲۳ سالگی آدم تو اوج خریت ه ...

درست میگید  روی اعتمادتون کار کنید همه مث هم نیستن اگرم با این بی اعتمادی وارد رابطه شید به دختر اسیب میرسونید

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درست میگید روی اعتمادتون کار کنید همه مث هم نیستن اگرم با این بی اعتمادی وارد رابطه شید به دختر اسی ...

الان اصلا نمیتونم وارد بشم چون واقعا دیگه جرعت این ندارم به کسی درخواست بدم از این میترسم که بازم نه بشنوم و یه جورایی تو زندگی هیچ چیز غیر ممکن برا من وجود نداشته به تمام آرزو هام رسیدم تو کار بار رشته خودم حتی هرچیزی که تو خواب دیده باشم ولی جرعت نه شنیدن ندارم 

الان اصلا نمیتونم وارد بشم چون واقعا دیگه جرعت این ندارم به کسی درخواست بدم از این میترسم که بازم نه ...

خیلی بده 

نه شنیدم هم لازمه

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤