2777
2789
عنوان

اعتماد

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 34 پست

سلام .فعلا نه به رابطه عاطفی فکرکنید نه ازدواج

سنتون خیلی خیلی کمه

و درمورد عدم اعتماد هم کاملا حق دارید

به کسی دیگه نمیشه اعتماد کرد

باید خیلی محتاط عمل کرد

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون شکست خوردم کلا مکان زندگیم عوض کردم و از شهر خودم به یک شهر دیگه رفتم کم کم شروع به کار کردم ...

انسان همینه پول دوست متاسفانه 

ولی  بدون دوست هم میشه خوش گذروند منم دوستی ندارم ینی دارم ولی رفت امد باهاشون ندارم خودم برا خودم برنامه میچینم کلی کیف میکنم 

خودت کمک خودت کن

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

افسردگی باعث کمرنگ شدن همه حساتون از جمله شادی و عشق و ...

دقیقا دیگه به هیچ چیزی جز کارم فکر نمیکنم حتی روز های تعطیل هم کارگر هام نیستن ولی تنهایی میرم به کارگاه و مشغول کد نویسی هستم 

مجازی که کشکهاصلا اسمش عشق نیستاونم هجده سالگی!

ولی به کی بگم که دو بار رفتم خاستگاری از یک شهر دیگه پدر مادرم بردم ۷۰۰ کیلومتر به یک شهر دیگه خاستگاری آخرشم خانوادش نزاشتن خیلی دوران بدی بود 

خب تلاش کن به خودت بیا چشاتو میزاری رو هم میبینی ۳۰ سالت شد هنوز دارب درجا میزنی

دقیقا از این میترسم که بشم ۳۰ ساله منی که با هیچ دختری ارتباط نداشتم با این که همه امکانات داشتم در نهایت با به زنی ازدواج کنم که لاشی باشه 

دقیقا از این میترسم که بشم ۳۰ ساله منی که با هیچ دختری ارتباط نداشتم با این که همه امکانات داشتم در ...

الان اصن مهم ارتباط با دختر نیست ها 

بنظرم ادم تا عاشق نشه یا حد اقل یه حس دوست داشتن توی دلش شکل نگرفته رابطه شروع کنه که چی بشه

الان اصن مهم ارتباط با دختر نیست ها بنظرم ادم تا عاشق نشه یا حد اقل یه حس دوست داشتن توی دلش شکل نگر ...

دقیقا این حس قرار از کجا شروع بشه هروز دارم سرد بی روح میشم 

دقیقا این حس قرار از کجا شروع بشه هروز دارم سرد بی روح میشم

گفتم خودت باید کمک خودت کنی وقتی ادم شکستی میبینه بلاخره تز نظر روحب روانی شکننده میشه بی اعتماد میشه اگ خودت میتونی ترمیم کنی بسم الله اگرم نمیتونی مشاوره برای همین روزاست

گفتم خودت باید کمک خودت کنی وقتی ادم شکستی میبینه بلاخره تز نظر روحب روانی شکننده میشه بی اعتماد میش ...

مشاورم نمیتونه کاری کنه من شاید بتونم سر همه کلاه بزارم ولی سر خودم که نمیتونم فقط دارم میبینم هروز دارم احساس پیری میکنم حتی منشی های من که ۱۹ سالشونم نیست سر دیت میرن من فعلا تو این موندم اگه بخوام با کسی وارد رابطه بشم چطوری شروع کنم چون یک بار شکسته شدم دیگه اعتماد به نفس ندارم و تحمل شنیدن نه ندارم 

مشاورم نمیتونه کاری کنه من شاید بتونم سر همه کلاه بزارم ولی سر خودم که نمیتونم فقط دارم میبینم هروز ...

یجایی باید بد جوری تو ذوقت بخوره تا بزرگ شی  قانونشه

بعدم ۱۹ سالگی وقت دیت نیست وقت تلاش کاره البته بنظر من از ۲۳ ۲۴ جیشه گفت دوستی یا ازدواج بزاری یه گزینه از گزینه های یا هدف های پیش روت