2777
2789
عنوان

23 سالمه مجردم

246 بازدید | 21 پست

اصلا پرشور وجالب نیست مجردیم

حوصله هیچ کاریو ندارم

احساس تنهایی وکمبود محبت میکنم 

خیلی شرایطم سخت شده

رشته ای که میخام نشد 

سنمم به ازدواج رسیده 

همکارام متاهلن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ب ازدواج اصلا نمیتونم فک کنم 

ی موقعیت خوبی هم بود رد کردم البته پشیمون نیستم سنش بالا بود ب درد منم نمیخورد ول خب...

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

منم همسن تو هستم من علاوه بر اینا بیکار هم هستم شغل پیدا نکردم هنوز ،از لحاظ خانوادگی تحت فشارم و خیلی از کارایی که تو مجردی میتونم با پول انجام بدمشون حتی با پول کم برام حسرت شده نمیتونم حتی یه کار برای خودم راه بندازم

وند سالش بود؟

من 23 اون 31

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

لطفا نگین چون همکارام متاهل هستن پس منم حتما باید متاهل بشم لطفا فردی رو انتخاب کنید که به معیاراتون نزدیک باشه تا خدای نکرده دچار مشکل نشید و اونموقع  فقط تظاهر کنید که خوشبخت هستید