2777
2789
عنوان

موندم چیکار کنم

138 بازدید | 14 پست

من عقدم خانواده ها عجله دارن برا عروسی میگن یک ماه دیگه عروسی کنین

ولی آخه من هیچ کاری نکردم مگه میشه تو یک ماه همه کارا رو انجام داد اگه یک ماه دیگه نگیرم به دلایلی نمیشه گرفت تا سه ماه دیگه خانواده ها میگن همه چی گرون تر میشه تا اون موقع به نظرتون میشه همه کارا رو تو یک ماه انجام

داد؟

اره اگه بخوای و اراده کنی میشه ما توی بیست روز عروسیمونو برپا کردیم

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اگه بخوای و اراده کنی میشه ما توی بیست روز عروسیمونو برپا کردیم

من خیلی سخت پسندم باید اینقدر بگردم تا یه چیزی انتخاب کنم میدونم تو یک ماه نمیتونم تازه رقص هم بلد نیستم تصمیم داشتم تمرین کنم یا کلاس برم

رقص بلند نیستم میخواستم تمرین کنم تو یک ماه نمیشه هم رقص تمرین کنم هم کارای دیگه

سرعتت رابالاببر

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.

بذار سر فرصتاهمیت نده

هر چی میگذره داره گرون تر میشه میترسم تا اون موقع نشه با این هزینه عروسی گرفت از یه طرف هم عجله ای دوست ندارم تازه رقص هم بلد نیستم باید تمرین کنم

هر چی میگذره داره گرون تر میشه میترسم تا اون موقع نشه با این هزینه عروسی گرفت از یه طرف هم عجله ای د ...

یک ماه دیگه و دوماه دیگه فرق چندانی نداره هزینه ها

کلاس رقص از فردا ثبت نام کن هرروز یک ساعت برو

هرکی کار عجله ای کرد پشیمون شد

عروسی باید سر فرصت باشه

کنیای با فضیلت.🪦🌬🌫🌧اگه منو اینجا آنلاین دیدین بهم یادآوری کنین برم زبان بخونم و زندگیمو جمع کنم،ممنون.

عروسی منم عجله ای شد، خیلی چیزاش رو بعد که بهش فکر می کردم میشد کارهای دیگه ای کرد که بهتر بود، ولی در کل حتی بعد از گذشت بیشتر از ده سال که بهش فکر می کنم خیلی خوشحالم که زودتر گرفتیم و رفتیم سر خونه زندگیمون، عقد طولانی بشه اصلا خوب نیست

میشه برای سلامتی پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی    
یک ماه دیگه و دوماه دیگه فرق چندانی نداره هزینه هاکلاس رقص از فردا ثبت نام کن هرروز یک ساعت برو هرکی ...

متاسفانه قیمت های امروز با فردا خیلی فرق داره اگه یک ماه دیگه نگیرم میوفته برا سه ماه دیگه ولی عجله ای هم نمیشه واقعا