سلام
بچه ها من توی دانشگامون ۱کانال هست که هرکی هرسوال درسی بخواد سوالشو میفرسته به ادمین تا براش بپرسه زیرشم طرف ایدیتو میذاره
چن ماه پیش توی کانال دیدم یه بنده خدایی یه سوالی راجب یه کلاس داره منم بهش پیام دادم و مشکلش حل شد، این آقا گفت من چون سرکار میرم سر کلاساش نیستم شما هروقت خواست میان ترم بگیره ب من اطلاع بدید منم گفتم باشه
گذشتتت تا من اصلا یادم رفت خبر بدم چت باهاشم حنی پاک کرده بودم.
۱ماه گذشت تا ۱روز باز پیام داد امتحان گرفت منم گفتم بله گفت شما قرار بود به من اطلاع بدی البته با استیکز خنده منم گفتم یادم رفت و یکم راجب این ک ترم چندی و چن واحد پاس کزدی حرف زدیم و تمام.
گذشت ۲روز بعد دوباره حرف افتاد و خلاصه ما دیدیم هرروز باهم حرف میزنیم!
عکسامونم رو پروفایل بود و اولش گفتم به چشم برادری چقدم خوش تیپه😂
گذشت تا ۱روز گفت خیلی ازت خوشم اومده و ترخدا بذار باهم باشیم من واقعا ازت خوشم اومده و اینا بذار همو ببینیم
منم گفتم باشه قرار گذاشتیم هفته بعد ببینیم همو،بچه ها شاید بیاید بگید همه اولش خوبن ولی این پسره خیلی خوب بود یعنی بامرام با معرفت خیلی مودب خیلی خیلی خیلی با خانواده و اینا
شد هفته بعد و گفت میام دم خونتون همون شب ک اولین بار زلزله اومد ما فرداش قرار داشتیم خلاصه آون شب من بدجوری فشارم افتاد و راهی بیمارستان شدم گوشیمم ش ارژ نداشت و خاموش شد تا فردا ظهر ک رفتم خونه
یعنی نتونستم حتی بهش خبر بدم
خلاصه روشن کردم گوشیمو دیدم همش میگه نگرانتم و اینا نگوبنده خدا اومده بود حتی تا سر کوچمون بهش گفتم اینجوری شد ببخشید اینا گفت فدای سرت عیبی نداره با این ک خدایی درواقع آلاف شده بود،قرار گذاشتیم دانشگاه همو ببینیم من گفتم صبح میرم دانشگاه و اونم گفت ظهر میاد،خلاصه که من رفتم دانشگاه صبح دیدم بابام زنگ زد که از ازمایشگاع زنگ زدن که باید ازمایشتو دوباره تکرار کنی وای ماهم فک کردیم نکنه سرطان مرطان دارم گفت همین الان میام دنبالت برگردیم بریم آزمایشگاه
منم هرچی بهش زنک زدم ک دارم برمیگردم جواب نداد تا من رسیدم تهران و رفتم آزمایش دادم و اینا خلاصه که آون بیچاره نگو تا ساعت ۳ ظهر جلو در دانشگاه منتظر من بوده
این روزم نشد ولی بازم گفت فدای سرت من ته دنیام به خاطرت میام
قرار گذاشتیم پریروز بریم بیرون این بار گفت میام سر کوچه باز چشمتون روز بد نبینه من افتادم از پله ها دستم پیچ خورد
دیگه گفتم من تلفنشو جواب نمیدم این دفه فوشم میده مطمعنم و گفتم بیخیالش میشم بیچاره آلاف من شد
بعد....