2777
2789
عنوان

چه حسی میگیرید❤️‍🩹

216 بازدید | 25 پست

بچه ها از دختری که خیلی خیلی احساسیه

بشدت دوستتون داره

هر چی میگید میگه چشم

هر کاری از دستش بر میاد واسه خوشحالیتون میکنه

خیلی بهتون توجه و محبت میکنه و نازتونو میکشه

شما براش در اولویت هستید

حاظره تو سختی باشه ولی در کنار شما 

چه حسی میگیرید 

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

راستش کمبود اعتماد بنفس 

بستگی به اون دختره هم داره

اخه یعنی چی از همه چیزش بزنه برای من 

اینجور ادما رو دوست ندارم.. 

هرکس باید اولویت اولش خودش باشه

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

قطعا باید عاشق این دختر شد و باهاش موند

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
عاشق شده

هیییی

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

حس میگیرم خیلی مظلومه …کمبوذ اعتماد به نفش وخیلی مهربون مواظبش باش ..

خودمم

میخواستم بدونم از دید یه مرد چطوره و ممکنه ازش سرد بشه

فرار میکنم روانیه

🌙😑🤣🤣🤣

شایدم