2777
2789
عنوان

چه حسی میگیرید❤️‍🩹

216 بازدید | 25 پست

بچه ها از دختری که خیلی خیلی احساسیه

بشدت دوستتون داره

هر چی میگید میگه چشم

هر کاری از دستش بر میاد واسه خوشحالیتون میکنه

خیلی بهتون توجه و محبت میکنه و نازتونو میکشه

شما براش در اولویت هستید

حاظره تو سختی باشه ولی در کنار شما 

چه حسی میگیرید 

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش کمبود اعتماد بنفس 

بستگی به اون دختره هم داره

اخه یعنی چی از همه چیزش بزنه برای من 

اینجور ادما رو دوست ندارم.. 

هرکس باید اولویت اولش خودش باشه

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

قطعا باید عاشق این دختر شد و باهاش موند

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
عاشق شده

هیییی

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

حس میگیرم خیلی مظلومه …کمبوذ اعتماد به نفش وخیلی مهربون مواظبش باش ..

خودمم

میخواستم بدونم از دید یه مرد چطوره و ممکنه ازش سرد بشه

فرار میکنم روانیه

🌙😑🤣🤣🤣

شایدم