2777
2789
عنوان

چه حسی میگیرید❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 25 پست
کنه

😑😑😑

بله اینم ممکنه😁

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

راستش کمبود اعتماد بنفس بستگی به اون دختره هم دارهاخه یعنی چی از همه چیزش بزنه برای من اینجور ادما ر ...

بله اعتماد به نفسش هم کمه

شایدم درسته

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

بستگی به ادمش داره بعضیا وابسته میشن بعضیا برعکس گریزون میشن گریزونی آویزونه آویزونی گریزونه

اوهوم

بستگی داره 

و من میترسم شوهرم از دست رفتارام خسته بشه

بله اعتماد به نفسش هم کمهشایدم درسته

خودتو گفتی ؟؟ 

❤️💔 ناراحت نشی از حرفما... 

ولی وقت خصوصی برای خودت داشته باش خیلی روی رابطه ات هم تاثیر میذاره

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

خودتو گفتی ؟؟ ❤️💔 ناراحت نشی از حرفما... ولی وقت خصوصی برای خودت داشته باش خیلی روی رابطه ات هم تاث ...

بله خودمو گفتم

نه عزیزم ناراحت نشدم

من میترسم شوهرم ازم خسته بشه 

از این رفتارا

منم دوست دارم که سرگرم باشم ولی آخه هیچی نیس ، شرایطش نیس اصلا

بله خودمو گفتمنه عزیزم ناراحت نشدممن میترسم شوهرم ازم خسته بشه از این رفتارامنم دوست دارم که سرگرم ب ...

از مطالعه شروع کن 

یا نماز 

اینام وقت خصوصی هستن 

محبت هم داشته باش 

شایدم همسرت خسته نشه 

مگر اینکه محبت میکنی توقع جبران هم داشته باشی، وگرنه کسی از محبت بی توقع خسته نمیشه

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

از مطالعه شروع کن یا نماز اینام وقت خصوصی هستن محبت هم داشته باش شایدم همسرت خسته نشه مگر اینکه محبت ...

نه من خود واقعیمو نشون میدم بدون توقعی

اره اتفاقا دارم خودمو با مطالعه سرگرم میکنم

نه من خود واقعیمو نشون میدم بدون توقعیاره اتفاقا دارم خودمو با مطالعه سرگرم میکنم

سرگرم نه 

پیشرفته 

اینو بگی بهتره 

ان شاء الله موفق باشی 😍💚

سرگرم نه پیشرفته اینو بگی بهتره ان شاء الله موفق باشی 😍💚

مرسی گلم🫂❤️‍🩹