2777
2789
وای خدا عین شوهر منه برای عقد با خاله اش رفتیم تو اتاق مثلا ارایش کنم اینقدر زنگ‌زد و پیام داد و تهد ...

😂😂😂😂😂😂😂

من شوهرم وقتی ازش دلیل میخوام قاطی میکنه و میگه نمیخوام تو چشم باشی همینجوریشم تابلویی😐😐چون قدم بلنده میگه

خداروشکر که دارمت❤❤💙
اینجا ک کلا راه حل همه چیز طلاقه😂 به دل نگیر  کار خودتو بکن  بخدا من خواهرشوهرامم اهل ...

من نه فرهنگ منطقه شوهرم اینا با ارایش مخالفن اونام ارایش نمیکنن ولی رژ کمرنگ رو حداقل میزنن که اینم من محرومم .تا چند روز اون کاربر ولم نمیکرد کل شعور و انتخابم رو برد زیر سوال بعد گفت برای زندگی طولانی رو همسرم حساب نکنم 😁 جای دیگه هم دیدم با استارتر دعواش شده بود بنظرش خیلی منطقی و مچ گیره ولی خیلی خندیدم از دستش هر چیم میگفتم ولم نمیکرد اصار داشت برم طلاق بگیرم یا صبر کنم تا طلاقم بده چون دوست نداره ارایش کنم خخخخخخ

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂😂😂😂 من شوهرم وقتی ازش دلیل میخوام قاطی میکنه و میگه نمیخوام تو چشم باشی همینجوریشم تابلو ...

خوب دقیقا دردش مثل شوهر خودم حس مالکیت و حسادته حالا شما باز پوان بلندی رو داری من نه والا ولی بازم شوهرم خیلی حساسه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من نه فرهنگ منطقه شوهرم اینا با ارایش مخالفن اونام ارایش نمیکنن ولی رژ کمرنگ رو حداقل میزنن که اینم ...

شادن ملت بخدا 

خوب کردی ک بش خندیدی و بحرفاش فکر نکردی 

من ب این ویژگی شوهرم ب این چشم نگاه میکنم ک چون دوسم داره اینجوریه 

و خوبه ک همینجوری منو میپسنده

خداروشکر که دارمت❤❤💙
به نظره من اینجورمردا خوبن میدوتی دوست دارن وروت غیرت دارن خوشه😄

ولی گاهی واقعا رو مخن 

مثلا من عروسیا ک میخوایم بریم عذام میگیره فامیلا همه هر دو طرف کلی بخودشون میرسسسسن بعد این از موقع خرید لباس عر میزنه تااااا اونشبی ک میخوایم بریم

تو تالارم باید یسره نگام بگوشیم باشه ک هی پیام میده ک با کسی عکس نگیری و تو فیلمشون نری و وقتیم ک این حرفاشو زد میگه نرقصی و اصلا بام حرف بزن و اس بده تا خیالم زاحت باشه

خداروشکر که دارمت❤❤💙
شادن ملت بخدا  خوب کردی ک بش خندیدی و بحرفاش فکر نکردی  من ب این ویژگی شوهرم ب این چشم ن ...

اره بابا قرار بود دنبال چهره و اندام باشه من زنش نمیشدم اخه ازدواج دوممه ازمم ۵ سال کوچکتره اونجوری قطعا طلاقم میداد

به نظره من اینجورمردا خوبن میدوتی دوست دارن وروت غیرت دارن خوشه😄

دقیقا بخدا من تازه دارم معنی زندگی و مرد و‌محبت رو میفهمم روم همه جوره غیرت داره حتی نمیذاره پاشم کار کنم میگم همه زنا دیگه اینقدر کار رو انجام میدن میگه اونا عادت دارن تو نمیتونی فقطم بخاطر ترس از دست دادنه که محدودم میکنه

ولی گاهی واقعا رو مخن  مثلا من عروسیا ک میخوایم بریم عذام میگیره فامیلا همه هر دو طرف کلی بخود ...

خخخخخ خب من اجازه عروسی رفتن ندارم عروسی دور باشه میذاره برم چون میدونه دور باشه نمیتونم نق بزنم که خوب ارایش کنم با یه کت شلوار و شال میشینم تازه وسط عروسی یهو میگه عکس