2777
2789
اره بابا قرار بود دنبال چهره و اندام باشه من زنش نمیشدم اخه ازدواج دوممه ازمم ۵ سال کوچکتره اونجوری ...

عزیزم انشاله ک زندگیتون خوب و خوش باشه و روز ب روز بهتر بشه

خداروشکر که دارمت❤❤💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خخخخخ خب من اجازه عروسی رفتن ندارم عروسی دور باشه میذاره برم چون میدونه دور باشه نمیتونم نق بزنم که ...

خب شوهر تو بازم یه ورژن از شوهر من پایینتره

معتقده اگه دوتایی هم وایسین عکس بگیریم نگامون میکنن بقیه😂😂😂

خداروشکر که دارمت❤❤💙
عزیزم انشاله ک زندگیتون خوب و خوش باشه و روز ب روز بهتر بشه

ممنوووون عزیزمم شماهم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
فکرکن بخاطره اریش بری طلاق بگیری😂😂😂

تازهمن بخاطر ارایش تاپیک زدم اون کاربر ز سردی و گرمی همسرم میپرسه هر چی فکر کردن این ده روزه ربطش رو نفهمیدم 😄

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خب شوهر تو بازم یه ورژن از شوهر من پایینتره معتقده اگه دوتایی هم وایسین عکس بگیریم نگامون میکنن بقی ...

خخخخخ خوب پس واقعا تو‌چشمی ماشالله که اینقدر حساسه

تازهمن بخاطر ارایش تاپیک زدم اون کاربر ز سردی و گرمی همسرم میپرسه هر چی فکر کردن این ده روزه ربطش رو ...

خخخخ خدایی نی نی سایتم برا خودش دنیاییه ها

همه جور ادمی توش هست

یکی نیست بش بگه خواهر من این کاراگاه بازیا چیه

خداروشکر که دارمت❤❤💙
اوهوم اخه مال من اردیبهشتیه و من بش میگم حسوده و توی طالع بینی هاهم اکثرا به ویژگی حسادتشون اشاره کر ...

مردا کلا حسودن حالا دیگه

نه بابا  فقط تو چشم اینم!اصلا خار تو چشمش میشم با ارایش😂😂😂

خخخخخ زنشو دوست داله خو