شباهنگ76 مدیر عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 5166 عنوان در چه حالین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 89 پست من خیلی حوصلم سررفته زندگی من شوهرم وپسرم😍😍 1396/10/12 | 17:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانازم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 4275 اره بابا قرار بود دنبال چهره و اندام باشه من زنش نمیشدم اخه ازدواج دوممه ازمم ۵ سال کوچکتره اونجوری ... عزیزم انشاله ک زندگیتون خوب و خوش باشه و روز ب روز بهتر بشه خداروشکر که دارمت❤❤💙
سانازم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 4275 شوهرمن دیگه توی عکس گرفتن وفیلم گرفتن کاری نداره خدارشکر شوهرتو ک جای برادری خعلییی خوبه شوهر منه ک تا نداره ماشالا😃😃 خداروشکر که دارمت❤❤💙
سانازم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 4275 خخخخخ خب من اجازه عروسی رفتن ندارم عروسی دور باشه میذاره برم چون میدونه دور باشه نمیتونم نق بزنم که ... خب شوهر تو بازم یه ورژن از شوهر من پایینترهمعتقده اگه دوتایی هم وایسین عکس بگیریم نگامون میکنن بقیه😂😂😂 خداروشکر که دارمت❤❤💙
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60633 خوبه که حال کن😄 اره دیگه منم سواستفاده کن « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60633 عزیزم انشاله ک زندگیتون خوب و خوش باشه و روز ب روز بهتر بشه ممنوووون عزیزمم شماهم « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60633 احیانا اردیبهشتی نیست؟ نه ابانیه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60633 فکرکن بخاطره اریش بری طلاق بگیری😂😂😂 تازهمن بخاطر ارایش تاپیک زدم اون کاربر ز سردی و گرمی همسرم میپرسه هر چی فکر کردن این ده روزه ربطش رو نفهمیدم 😄 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60633 خب شوهر تو بازم یه ورژن از شوهر من پایینتره معتقده اگه دوتایی هم وایسین عکس بگیریم نگامون میکنن بقی ... خخخخخ خوب پس واقعا توچشمی ماشالله که اینقدر حساسه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
سانازم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 4275 نه ابانیه اوهوم اخه مال من اردیبهشتیه و من بش میگم حسوده و توی طالع بینی هاهم اکثرا به ویژگی حسادتشون اشاره کردن دوس دارن همه چیز فقط برا خودشون باشه خداروشکر که دارمت❤❤💙
سانازم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 4275 تازهمن بخاطر ارایش تاپیک زدم اون کاربر ز سردی و گرمی همسرم میپرسه هر چی فکر کردن این ده روزه ربطش رو ... خخخخ خدایی نی نی سایتم برا خودش دنیاییه هاهمه جور ادمی توش هستیکی نیست بش بگه خواهر من این کاراگاه بازیا چیه خداروشکر که دارمت❤❤💙
سانازم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 4275 خخخخخ خوب پس واقعا توچشمی ماشالله که اینقدر حساسه نه بابا فقط تو چشم اینم!اصلا خار تو چشمش میشم با ارایش😂😂😂 خداروشکر که دارمت❤❤💙
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60633 اوهوم اخه مال من اردیبهشتیه و من بش میگم حسوده و توی طالع بینی هاهم اکثرا به ویژگی حسادتشون اشاره کر ... مردا کلا حسودن حالا دیگه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60633 نه بابا فقط تو چشم اینم!اصلا خار تو چشمش میشم با ارایش😂😂😂 خخخخخ زنشو دوست داله خو « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
sevil_1994_as عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 3566 ای واای یعنی توخونه هم دوست نداره😲 نه بوسم نمیکنه اگه ارایش کنم اخه قیافه ی من بدون ارایش خیلی baby تره تیکر تحویل سال 97