2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه خوب شوهر من ک از حموم در میاد التماسم میکنه تورو خدا ارایش نکن میادم خونه میبینه ارایش کردم کلا د ...

شوهر منم همینه.

ارایش ک میکنم از در ک میاد تو بوسمم نمیکنه فقط دست میده و قبل از سامم میگه رژه رو پاک کن تا مریض نشدی

انقدر میگه ک حس میکنم دارم سرطانی میشم پامیشم پاکش میکنم

ولی در کل من ارایشو خیلی دوس دارم و نمیزاره 

خداروشکر که دارمت❤❤💙
حتی عروسیم میری ارایش نمیکنی؟

باورت میشه روز عروسی خودمونم ک اومد تو ارایشگاه شنلو ببنده وکارای فیلمبرداری رو بکنن بهم گفت حالا الان قشنگت کردن مثلا؟

من تو رو همونجوری ک هستی دوس دارم.

فیلمبردارم داشت فیلم میگرفت  شنید فیلمو قطع کرد و بهش گفت اقای داماد این چه حرفیه ک میزنین  عروس ب این قشنگی ...تو فیلمم هست روش اهنگ گذاشتن ولی قشششنگ وا رفتم و ناراحتم.

حالا بخدا انقدر ارایشم سادس ک نه مویی رنگ کردم هیییچی

عروسی فامیل نزدیکم بخایم بریم نمیزاره برم خودم موهامو درست میکنمو ارایش میکنم هی میاد مبگه چشاتو کم سیاه کن

لباتو قرمز نکن

خودتو سفید نکن 

خط چشم نکش

دوس دارم اونموقع ها بزنمش😬

خداروشکر که دارمت❤❤💙
شوهر منم همینه. ارایش ک میکنم از در ک میاد تو بوسمم نمیکنه فقط دست میده و قبل از سامم میگه رژه رو پ ...

شوهر منم همینجوریه اینجا گفتم یکی از کاربرا همون موقع طلاقم‌رو داد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شوهر منم همینجوریه اینجا گفتم یکی از کاربرا همون موقع طلاقم‌رو داد

اینجا ک کلا راه حل همه چیز طلاقه😂

به دل نگیر 

کار خودتو بکن 

بخدا من خواهرشوهرامم اهل ارایشن جاریام و اونا رو میبینه  ولی نمیدونم این چرا اینجوریه و دوس نداره من ارایش کنم

خداروشکر که دارمت❤❤💙
باورت میشه روز عروسی خودمونم ک اومد تو ارایشگاه شنلو ببنده وکارای فیلمبرداری رو بکنن بهم گفت حالا ال ...

وای خدا عین شوهر منه برای عقد با خاله اش رفتیم تو اتاق مثلا ارایش کنم اینقدر زنگ‌زد و پیام داد و تهدید کرد خالشو فقط ضد افتاب زدم و البته کلی طولش دادیم تا حداقل حرص بخوره 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام