2777
2789
عنوان

درس خونننااااااااااا

90 بازدید | 10 پست

چطوری روزی هفت هشت ساعت مفید درس  بخونم؟ قدیما که دانش آموز بودم میتونستم، الان انگار یه آدم جدید شدم، حتی هفت هشت دقیقه ام‌حال ندارم بخونم

میشه بیای تاپیک اخرم؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ر‌وز اول هر چقد تونستی بخون فقط به خودت فشار نیار

برای مثال اگ تونستی ۳ ساعت بخونی

روز بعدش بکنش ۳ ساعت و ۱۵

روز سوم ۳ ساعت ۳۰

روز چهارم ۳ ساعت و ۴۵

روز پنجم ۴ ساعت و..

عجله کنی باختی!

نکته: حتما از تایمر استفاده کن.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

ر‌وز اول هر چقد تونستی بخون فقط به خودت فشار نیاربرای مثال اگ تونستی ۳ ساعت بخونیروز بعدش بکنش ۳ ساع ...

مرسی عزیزم ایده ی خوبیه.

دیگه نکته ای چیزی نیست ؟ برای من در واقع  شروع خیلی سخته، یعنی همش میگم ولش کن بزار فلان کارو انجام بدم، حتی میرم جلوی قفسه کتابام باز برمیگردم، ولی اگه یوقتی چی بشه شروع کنم اینقد میخونم ول نمیکنم 😐

مرسی عزیزم ایده ی خوبیه.دیگه نکته ای چیزی نیست ؟ برای من در واقع شروع خیلی سخته، یعنی همش میگم ولش ...

راستیییی...قبلش باید برنامه ریزی کنی

مثلا کنکور ۴۰۵

برای تک تک روزات برنامه ریزی درسی با مرور داشته باشی

اگه نمیتونی مشاور بگیر 

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»