2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام زمانیکه حالا یا ب بابام یا به خانوادش بگم دیگه کامل باشه ک پیش خودشون نگن حالا یه پیام بوده و ...

خب این چیزی که داری میگه اصلا خوب نیست 

اکه میخوای ادامه بدی زندگیتو اصلا به خانواده ها نرسون و بین خودتون تموم کنن مسئله رو با گفتن به خانواده ها ۳تا حالت پیش میاد

شوهرتون روش به جفت خانواده ها باز میشه و مرو میشه و اینسری باید منتظر خیانتای بدتری باشی

۲ اگه زندگیتون به حالت نرمال برگرده پدر مادر شما دیگه دید قبلی رو به شوهرتون ندارن و از دیدنش زجر میکشن 

۳ خانواده شوهرتون اگه خبلی خوب باشن نهایت یه تذکر میدن به شوهرتون که این تذکر هم باعث میشه روشون تو هم باز بشه واگه خانوادش خوب نباشن که اصلا زرف شمارو نمیگیدن و کلا براشون موضوع بی اهمیت مباد

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

شمارشوبزارکه برن نگاکننن بی ابرو

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 

عزیزم به نظرمن شوهرت دیگه این کار واسش راحت شده براش مهم نیس شما بفهمی یا نه.چون اگه میخاس شما نبینی همه اطلاعاتشو پاک میکرد.نمیدونم با یه بچه تصمیم گیری سخت میشه ولی اونطور که معلومه شما براش اهمیتی نداری.خونواده ت درجریان گند کاریش هستن؟

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.

نمیدونم نظر من درسته یا دوستانی ک میگن ب این بگو ب اون بگو ب خودش بگو,ی مثال بزنم برادرشوهرمن زیدداشت تازمانی ک خانومش نفهمید زندگیشون ادامه داشت زمانی ک کل فامیل فهمیدن مرده با وقاحت تمام گفت ب کسی ربطی نداره نهایتش طلاقشومیدم الان جاری بدبختم جداشده وزندگیش دودسته تقدیم اون خانوم,روتوباهاش بازنکن,از زندگیت لذت ببر توخونه نق نزن خرج کن بخودت برس ونمونه ترین خانوم شو,خودش برمیگرده سمتت یعنی چی طلاق,,,زن هرزه زیاده کدوم مرد انقد پاکه ونسبت ب زنش وفادار,,,همینایی ک میگین جداشومطمینین همسرخودتون اگه ی هرزه بهش پیشنهادبده میگه ن من عاشق زنمم,,,,از حق وزندگیت نگذر بشین بخور بپوش بگرد,,,ویه شک کوچولوتودل همسرت بنداز ک فک کنه توهم,,,,,مثلا تونی نی سایت ک میای بعد بگوشیت رمزبده

فقط خودتوخودتوخودت
عزیزم به نظرمن شوهرت دیگه این کار واسش راحت شده براش مهم نیس شما بفهمی یا نه.چون اگه میخاس شما نبینی ...

نه گلم نمیفهمن همیشه پاک میکنه من تا رسیدم خونه چک کردم وقت نکرده بود حذف کنه

بله تاالان چند بار متوجه شدم بهش گفتم ناراحت شدم بحث کردم ولی بهم سری اخر گفت چون اومدی سر گوشیم فوض ...

چه پررو!

بگو باشه منم میرم خیانت میکنم ،تو تا گوشیمو نگردی که نمیفهمی ،وقتیم توو گوشیم فضولی کردی و فهمیدی، من میگم حقته بهت خیانت کردم چون رفتی سر گوشیم!  

چه بیشعور شدن مردا.

ایتاترعزیزبه پدرشوهرت پیش خودشوهرت بگوشایدترسیدبگورمزم میده به تلگرامش 

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
نمیدونم نظر من درسته یا دوستانی ک میگن ب این بگو ب اون بگو ب خودش بگو,ی مثال بزنم برادرشوهرمن زیدداش ...

چشم بازم این کارو میکنم و همچنان زیر نظرش میگیرم ببینم بااین حال بازم باهاش هست 

+989368582857 بیزحمت هیچی نگین فقط عکسش ببینید واسم بفرستین ممنون

باشه