خانما من چهارساله با پسر خالم ازدواج کردم یه بچه ده ماهه دارم الان متوجه شدم ک شوهرم با یکی رابطه داره ولی الان چند ماهه ک بر شکست کرده ما اومدیم یه شهر دیگه،وازش دوره بااین حال بهش پیام میده پول میفرسته بااینکه بهمون کمک میکنن ماخودمون ک نداریم دارم دیوونه میشم توروخخدا بگید چکارکنم
وقتی میگی بچه رو بده پدرش اخه همچین پدری لیاقت بچه داره من مخالف طلاق نیستم
بچه رو باید بده به خانواده پدری یا پدرش که براشون سخت باشه که قدر زمانی که این خانوم تو خونه بود رو بدونه حالا بگم بچه رو هم با خودت ببر که شوهرش راحت بره عشق و حال کنه ادم خوبیم 😐😐😐😐
عزیزم شما مشکلتون رو باید با یک مشاور در میون بزاری اینجا همه از روی احساس یه راه حلی بهت میگن اما مشاور از راه درستش راهنماییت میکنه این وسط پای یک بچه هم در میونه باید به اینده اون هم فکر کرد.با دعوا و مرافعه شوهرت جری تر میشه و قبح کارش میریزه و عادی میشه براش باید از راه درست وارد بشی
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
برو خونه پدر و مادر شوهرت بهشون بگو همه چی رو چه قدر خودتون رو بی ارزش میکنید اجازه میدین هر گوهی بخورن بگو مردک تو خیانت میکنی بعد به من میگی فضولی نکن