2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 99 پست
وقتی میگی بچه رو بده پدرش     اخه همچین پدری لیاقت بچه داره من مخالف طلاق نیستم

بچه رو باید بده به خانواده پدری یا پدرش که براشون سخت باشه که قدر  زمانی که این خانوم تو خونه بود رو بدونه  حالا بگم بچه رو هم با خودت ببر که شوهرش راحت بره عشق و حال کنه  ادم خوبیم 😐😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقد میترسی از شوهرت در صورتی که شوهرت باید از تو بترسه با این شرایط 

نمیترسم ولی الان تا بفهمه همه چی و جمو جور میکنه فکر همه جارو میکنه میخوام دستم حسابی پرشه

بله دارم هم از تله هم پیام الان وقتی نگام میکنه ذره ذره خودم از داخل میخورم نمیدونم چرا اینجوری شده

تهديدش كن كه ازت شكايت ميكنم و مدرك دارم

و پاش افتاد حتما شكايت كن نترس

اگه كوتاه بياي بازم ادامه پيدا ميكنه هزارارن بار ديدم كه ميگم

خدایی یعنی انقدر خیانت امارش بالاست  

نشد ما بیاییم نی نی سایتو تاپیک خیانت نباشه کلا یه پایه نی نی سایته

تکنولوژی به جای اینکه باعث رفاه مردم باشه باعث استفاده نامناسب واز هم پاشیده شدن خانواده هاشده

عزیزم شما مشکلتون رو باید با یک مشاور در میون بزاری اینجا همه از روی احساس یه راه حلی بهت میگن اما مشاور از راه درستش راهنماییت میکنه این وسط پای یک بچه هم در میونه باید به اینده اون هم فکر کرد.با دعوا و مرافعه شوهرت جری تر میشه و قبح کارش میریزه و عادی میشه براش باید از راه درست وارد بشی

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
دوس ندارم زندگیم از هم بپاشه ولی الان با زجر دارم زندگی میکنم

پس چرا میخوای مچ گیری کنی و دستت پر باشه این و وقتی میخوان که میهوان به همه ثابت کنن و طلاق بگیرن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
پس چرا میخوای مچ گیری کنی و دستت پر باشه این و وقتی میخوان که میهوان به همه ثابت کنن و طلاق بگیرن

میخوام زمانیکه حالا یا ب بابام یا به خانوادش بگم دیگه کامل باشه ک پیش خودشون نگن حالا یه پیام بوده وصاطت کنن