2789
عنوان

حس پوچی

117 بازدید | 5 پست

بچه ها من میخواستم  یه قسمتی از زندگی خودم بهتون بگم 

و راهنمایی می‌خوام چون خودم احساس میکنم هنوز به اون بلوغ فکری نرسیدم ک بخوام نظری در مورد اتفاق هایی ک اخیرا برام افتاده، بدم ...... چون کاملا احساس پوچی دارم

۱۷ سالمه ....

بچه ها من توی یه خانواده ای زندگی میکنم ک دو تا برادر دارم و یکی از برادرامم توی یه شهر دیگه زندگی میکنه

و اینکه من توی یه خانواده ای بزرگ شدم رفتارام پسرونه هست بیشتر تا اینکه دخترونه باشه 

همیشه تو زندگیم سعی کردم کسی اشکامو نبینه و خیلی قوی باشم 

تو زندگیم چیزای زیادی تجربه کردم ک الان به این نتیجه رسیدم ک هیچکس رفیق من نیست .....به این نتیجه رسیدم ک با همه کارامو تنهایی بکنم 

مامانم چند روزه متاسفانه حالش خوب نیست 

خون از دماغ و دهنش میاد بیرون و فشارش می‌ره بالا 

چهارشنبه ما از طرف مدرسه می‌خواستیم بریم اردو 

سه شنبه شب مامانم ساعت ۳ شب حالش بد شده بود رفته بود بیمارستان 

من رفتم تو مدرسه خیلی خیلی گریه کردم 

من هیچ وقت گریه نمیکردم اونم جلوی آدمایی ک هم دشمنن هم رفیقن

حالا احساس میکنم ارزشم خیلی کم شده 

بعدش از اردو ک اومدم رفتم باشگاه بعدشم رفتم کلاس ریاضی 

خیلی خسته شدم....هم باید به همه کلاسام برسم...هم باید طوری جلوی مامانم رفتار کنم ک انگار خیلی قوی هستم 

ولی از طرفی هم تو مدرسه طوری گریه میکردم ک همه فهمیدن.....😞 

در کل و خلاصه ....

یه حسی دارم ک دوست دارم دوسته داشته بشم‌‌....

یه حسی دارم ک باید تلاش کنه .....

یه حسی دارم ک بی ارزش شده

ارزش شما با گریه کردن اونم برای مادرت پایین نمیاد.بعد اون آدما مگر کی هستن که برای شما تعیین ارزش کن ...

میدونین چرا ؟؟ 

چون همشون دشمن منن

و هیچ وقت خودشون گریه نمیکنن حتی اگر مادرشون مریض باشه 

و خوشحال میشن اگر من همچین مشکلی داشته باشم🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میدونین چرا ؟؟ چون همشون دشمن مننو هیچ وقت خودشون گریه نمیکنن حتی اگر مادرشون مریض باشه و خوشحال میش ...

ببین دختر قشنگم، مریضی چیزی نیست که فقط برای یک نفر باشه. اگه دشمن شما اینقدر حقیر و نادونه که با بیماری مادر شما خوشحال بشه ، بذار خوشحال باشه. اونا حتی دشمن باشکوهی هم نیستن. طرف سلبریتیه تو دنیا میشناسش ، جلو دوربین گریه میکنه و از شکست هاش و خانوادش میگه...

فکر کنم شما باید آخر تحصیلتون باشه. این آدما تا چندسال دیگه ، دیگه هیچ جای زندگی شما نیستن.  

بعدش هم بهتره رو خودت و پیشرفتت تمرکز کنی و باهر مدل آدمی ارتباط دوستی و دشمنی نگیری.  نادیده بگیر . اونقدر که انگار وجود ندارن