2777
2789
والا همون پارسالم من گذاشتم کلی حرف بارم کردن فضای سایت جوری شده ک بگی لباس عید خریدم انگار مواد خری ...

آره موافقم خیلی جو بد شده 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

نه کی گفته آروم میشه؟ دیشب کلی حرف زدیم همه از مشکلات گفتن یکی گفت داروهای بچم که اوتیسمه ۳برابر شده ...

دقیقا من خودم وسواس دارم قیمت و اخبار دزدی و قتل رو دنبال نمیکنم اینستا خیلی نمیرم بخاطر اخبار اما اینجام شده خبر گذاری

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادش بخیر پارسال چقد تاپیک خرید میزدن با ذوق همه عکس میذاشتیم دلم تنگ شد امسال هیچ خبری نیس

هنوز زوده بابا هفته اینده گفتن سرمای شدید در راهه یعنی چی؟! یعنی هنوز خرید نوروزی زوده 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اره والا من مستاجرمدخترای صابخونمون هی حرف خرید رو میزدن و مسافرت عیدچون خداروشکر خیلی پولدارن ،منم ...

اصلا نالیدنو قبول ندارم 

ولی یه توصیه از طرف خواهر کوچیکترت 

اگه پول داشتی برو نداشتی نرو چون برگردی داغون میشی

هنوز زوده بابا هفته اینده گفتن سرمای شدید در راهه یعنی چی؟! یعنی هنوز خرید نوروزی زوده

کجا زوده ماه رمضون نزدیکه الان بازار این باشه اون موقع به کل خبری نیس

من تازگیا بیرون نرفتم از بازار خبر ندارم ببینم چطوره

ولی فکر نکنم خلوتم باشه

فقط منم با خریدای بقیه ناراحت نمیشم ودلم نمیخواد؟برام خیلی عادیه دیگه قشر متوسط رو به پایینم مستاجری ...

وای منم مث تو خیلی خوشم میاد خریدای بقیه رو ببینم😂

چن زور پیش رفته بودم پاساژ پارکینگش جا نذاشت از شلوغی 

بازار زرگر ها غلغله بود

زندگی جریان داشت قشنگ میخوای انرژی خوب بگیری برو بيرون 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

دقیقا من خودم وسواس دارم قیمت و اخبار دزدی و قتل رو دنبال نمیکنم اینستا خیلی نمیرم بخاطر اخبار اما ا ...

کار خوبی میکنی روانت سالم تره من یه مدته خیلی اخبار و دنبال میکنم به شدت عصبی شدم ینی تا میشنوم قیمت طلا داره ساعتی بالا میره یا خبر کودک آزاری و مشکلات مالی ملت و گرونی میخونم قاطی میکنم حس کردم اعصابم ضعیف شده زود از کوره در میرم متاسفانه

دو روز پیش بندر انزلی بودم بازار خوشگل وقیمت مناسب داششت هیچکس توش نبود ناراحت کننده بود همسر منم هرچی میگفت فلان بخر اینو بخرم دلم نیومد اخه دستش پر پول نیس اخرش ی تل وی بازی برای بچه تو راهیم خریدم کلی هم خوشحال شدم