چن زور پیش رفته بودم پاساژ پارکینگش جا نذاشت از شلوغی بازار زرگر ها غلغله بودزندگی جریان داشت قشنگ م ...
والا من همش بیرونم بخاطر کارم کجا انرژی خوب بگیرم مغازه ها خالیه مردم الکی میگردن قبلا دستا پر از پلاستیک خرید بود الان میان فقط قیمت میگیرن میرن. شما تهرانین ما شهر کوچیک تریم تهران شلوغ نباشه که اقتصاد نابود میشه الان وضعیت شهرای کوچیک خوب نیس
سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…
همه چی خرید نیستدلخوشی ها کم نیست بخدامن نه مذهبی ام،نه سیاسی ام نه موافق خیلی چیزا،نه معتقد به خیلی ...
از واقعیت ها تا کی میتونیم فرار کنیم عزیزم؟
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
من فرار نمیکنم،،، به همین چیزایی ک دارم دلخوشمکم توقع نیستم ولی ناسپاس هم نیستم
خداروشکر ولی من ترجیح میدم واقعیت هارو ببینم
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
باز وضعیت شیراز بهتره من گیلانم چند روز پیش رشت رفته بودم بعله شلوغ بود چون مرکز استانمونه باید اقتصادش بهتر باشه ولی ما لاهیجانیم تو این فصل خیلی کسب و کارا میخوابه متاسفانه زودم مغازه بسته میشه چون مشتری از ۸ونیم به بعد خیلی کم میان الان برف و بارون داریم بدترم میشه
سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…