2777
2789

من با گفتن جمله خدا باعث گرونی رو لعنت کنه تعليق شدم نی نی سایت مسخره شما که اینقدر خوب میفهمی باعث گرونی  کیه و چیه بیخود میکنی ازشون طرفداری میکنی دوباره هم میخوای تعليقم کنی بکن به درک😡😡😡

به خدا عزیزم هیچ کس از روی قصد و غرض نمیناله به خدا همه گیرن حتی اونا که تا پارسال دستشون به دهنشون ...

عزیزم ی نفر پول نداره وضعش خرابه با نالیدن وضعش خوب می‌شه؟ 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرونی بزنی ولی ممکنه والا دستگیر کنن

اون که قطعا 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

من با گفتن جمله خدا باعث گرونی رو لعنت کنه تعليق شدم نی نی سایت مسخره شما که اینقدر خوب میفهمی باعث ...

کاش منم تعلیق سیاه کنن کاربری قبلیمو بخاطر اینکه گفتم چرا برق رفت تذکر دادن

افرین پس همه مث همیمبا نالیدن هیچی درست نمیشه بیاید با خوشی های کوچیک بقیه شاد باشیم حتی اگه خودمون ...

خب گل قشنگم شاید همسایه هم نداره که پفک بخره به این هم فکر کردی

باور کن هرکی بخره طاقت نمیاره عکسشو میزاره اینجا

ما خانومیم میدونیم دیگه 

عزیزم ی نفر پول نداره وضعش خرابه با نالیدن وضعش خوب می‌شه؟

ببین شما دوسنداری نیاید سایت یا بیرون نرید با این وضع مملکت مردم حرفم‌نزنن؟؟ برو بشین فیلم طنز ببین ولی نمیتونی که جلو حرف زدن مردم رو بگیری بلاخره این جا حرفشون و میزنن 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

یادش بخیر پارسال چقد تاپیک خرید میزدن با ذوق همه عکس میذاشتیم دلم تنگ شد امسال هیچ خبری نیس

والا همون پارسالم من گذاشتم کلی حرف بارم کردن 

فضای سایت جوری شده ک بگی لباس عید خریدم انگار مواد خریدی باید مخفی کنی

کاش منم تعلیق سیاه کنن کاربری قبلیمو بخاطر اینکه گفتم چرا برق رفت تذکر دادن

😂😂هی خدا

خوب نميشه ولي ادم با صحبت كردن با بقيه و درددل اروم ميشه اشكالش چيه

نه کی گفته آروم میشه؟ دیشب کلی حرف زدیم همه از مشکلات گفتن یکی گفت داروهای بچم که اوتیسمه ۳برابر شده نمیدونم چیکار کنم! والا دردمون کمتر نشد بیشترم شد 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

ببین شما دوسنداری نیاید سایت یا بیرون نرید با این وضع مملکت مردم حرفم‌نزنن؟؟ برو بشین فیلم طنز ببین ...

میدونی عزیز دلم مشکل چیع بیرون از خوبه هرچی من میبینم اینقدر نمینالند

اونایی هم ک وضعشون خرابه کنار خیابونن نی نی سایت نيستن

حس میکنم مقایسه با دیگران مردم رو اذیت می‌کنه 

خب گل قشنگم شاید همسایه هم نداره که پفک بخره به این هم فکر کردیباور کن هرکی بخره طاقت نمیاره عکسشو م ...

اره والا من مستاجرم

دخترای صابخونمون هی حرف خرید رو میزدن و مسافرت عیدچون خداروشکر خیلی پولدارن ،

منم گفتم اگه بازار خواستی بری خبرم کن منم بیام لذت ببرم

در همین حد خوشم

اصلا نالیدن برای نداشتن خودش باعث میشه هی نداری بیشتر بیاد تو زندگی

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
میدونی عزیز دلم مشکل چیع بیرون از خوبه هرچی من میبینم اینقدر نمینالنداونایی هم ک وضعشون خرابه کنار خ ...

اره عزیزم دلار فقط تو نی نی سایت ۸۶تومن شده بیرون خیلی خوبه