من با گفتن جمله خدا باعث گرونی رو لعنت کنه تعليق شدم نی نی سایت مسخره شما که اینقدر خوب میفهمی باعث گرونی کیه و چیه بیخود میکنی ازشون طرفداری میکنی دوباره هم میخوای تعليقم کنی بکن به درک😡😡😡
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
عزیزم ی نفر پول نداره وضعش خرابه با نالیدن وضعش خوب میشه؟
ببین شما دوسنداری نیاید سایت یا بیرون نرید با این وضع مملکت مردم حرفمنزنن؟؟ برو بشین فیلم طنز ببین ولی نمیتونی که جلو حرف زدن مردم رو بگیری بلاخره این جا حرفشون و میزنن
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
میدونی عزیز دلم مشکل چیع بیرون از خوبه هرچی من میبینم اینقدر نمینالنداونایی هم ک وضعشون خرابه کنار خ ...
اره عزیزم دلار فقط تو نی نی سایت ۸۶تومن شده بیرون خیلی خوبه