2777
2789
عنوان

خاطره بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 65 پست
من سوم راهنمایی بودم یعنی ۱۵ ساله بودم که شوهرم دادن به یه پسر ۳۱ ساله که پسرخاله مادرم بود ادامه ت ...

😯😯😯😯وایی دلم گرفت حالا یه خنده دار تعریف کن

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
خیلیا شکست میخورن...تو بعد شکست بهترین زندگیو واسه خودت ساختی که ثمره ش یه نی نیه... امیدوارم ...

بله اما ده سال بچگی و جوونیمو زیر مشت و لگدای یه روانی وحشی از دست دادم  همه میگن زندگی الانت پاداش ۱۰سال صبرته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا مسیر تاپیک داره عوض میشه ها خخخخخ

اره شد مسئله خواستگاری چقدر خانمتی اینجا بچه مثبتن

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
بله اما ده سال بچگی و جوونیمو زیر مشت و لگدای یه روانی وحشی از دست دادم  همه میگن زندگی الانت پ ...

اره عزیز دلم...ولی اتفاقیه که افتاده.. 

ایشالا تا ابد نظاره گر بهترینای زندگیت باشی عزیزم

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
ممنونم عزیزم 💋

جای تحسین داری.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

یه بار نارنگی مبخوردم معلمم دید بهم منفی داد منم از لجش نارنگی رو زیر پام له کردم وقتی داشت پای تخته جزوه مینوشت پرت کردم دو تخته فهمید کارمنه ها به رو خودش نیاورد ولی نمیدونم چرا گفت برو بیرون فکر کنم فهمید از ریاضی خوشم نمیاد خواست برم واسه خودم حال کنم

😯😯😯😯وایی دلم گرفت حالا یه خنده دار تعریف کن

روزیکه با این همسرم آشنا شدم داشتم از بیمارستان برمیگشتم و دوتا شلنگ بهم وصل بود! با قیافه داغون‌بعد از ۸ ساعت بیهوشی! وقتی شوهرم منو دید فکر کرده بود سوند بهم وصله، تا جلوی در خونمون اومد تا شمارشو یه جوری بهم رسوند که مامانم نبینه!

اما تا رسیدیم خونه مامانم گفت تولهههه سسسگ شماره رو بده ببینم!!! 😡

منم کارتی که بهم داده بودو دادم به مامانم اما قبلش شمارشو سیو کرده بودم!!!😁😁

روزیکه با این همسرم آشنا شدم داشتم از بیمارستان برمیگشتم و دوتا شلنگ بهم وصل بود! با قیافه داغون‌بعد ...

خوب تو اون حال زرنگی کردیا😂😂

روزیکه با این همسرم آشنا شدم داشتم از بیمارستان برمیگشتم و دوتا شلنگ بهم وصل بود! با قیافه داغون‌بعد ...

وای سوند نــــــه دیگه   

من عشق و عاشقیم هفت سال با یه نفر بود ولی بهم نرسیدیم خداروشکر میکنم هرکی عاشقه به عشقش میرسه شاد میشم چون حسرتیکه رو دلمه خیلی سخته خیلی زیاد غمش شانه هامو خم کرده همه خبر داشتن حتی بابامم راضی بود فقط لجبازی بچگانه خودم باعث شد بهم نرسیم همین 😢😢😢

.

حالا که از ازدواجم راضیم شوهرم عاشقمه اما وقتی باد گذشته میفتم اذیت میشم واقعا قلبم طاقت نداره ولی خوب محبتای شوهرم شاید جاشو نگرفته باشه ولی کاری کرده کنارش اخساس خوشبختی کنمو کمتر به اون دوران فکر کنم

سینه هامو لیفت کرده بودم دوتا شلنگ درن از زیر مانتوم زده بود بیرون  همیشه میگه شلنگ میبینم یاد ...

مخ زنی با شیلنگو نشنیده بودم خخخ

سینه هامو لیفت کرده بودم دوتا شلنگ درن از زیر مانتوم زده بود بیرون  همیشه میگه شلنگ میبینم یاد ...

یعنی بابد عشق الانتو مدیون اون شلنگا باشی کاشکی شلنگارو تو صندوق یادگگاری نگه میداشتی 😂😂😂

من عشق و عاشقیم هفت سال با یه نفر بود ولی بهم نرسیدیم خداروشکر میکنم هرکی عاشقه به عشقش میرسه شاد می ...

عزیزم میفهمم 

خدا رو شکر که شوهرت انقدر هواتو داره وگرنه تحمل این موضوع برات سخت میشد