2777
2789
عنوان

خاطره بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 65 پست

یعنی خوشم.میاد هیچ کس تو این سایت نیست که بخواد یه لحظه از دنیای الانش غافل بشه و بخنده  بخدا اگه تاپیک زدبودم بیاین بزرگترین غم زندگیتونو بگین همین الان تاپیکم جز پر بازدیدا بودا😡😡😡😡

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
یعنی بابد عشق الانتو مدیون اون شلنگا باشی کاشکی شلنگارو تو صندوق یادگگاری نگه میداشتی 😂😂😂

دو روز بعد عملم دکترم شلنگا رو کشید،بار اولی که رفتیم کافه بهم گفت چرا بهتون سوند وصل بود؟ 

حالا منم نمیتونستم بگم سینه هامو عمل کرده بودم! اصلا وضعیتی شده بوداااا 😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میفهمم  خدا رو شکر که شوهرت انقدر هواتو داره وگرنه تحمل این موضوع برات سخت میشد

اره خیلی سخته مخصوصا وقتی بدونی تا اخر عمرش زن نمیگیره 😢😢😢😢 یه هفته بیمارستان بستری بود بهش شوک وارد شده بود من ازدواج کردم کلا تا سه سال بیخیال زندگی شده بود استاد کامپیوترم بود هفت سال باهم بودیم خونمون میوند برای نصب ویندوزو این چیزا سر کلاس این همه خاطره فقط یادگاری مونده 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
دو روز بعد عملم دکترم شلنگا رو کشید،بار اولی که رفتیم کافه بهم گفت چرا بهتون سوند وصل بود؟  حا ...

حالا چرا لیفت کرده بودی؟؟؟؟ اره تو اون وضعیت جواب این سوال سخته ولی اگه من جات بودم میگم تنبلم حال نداشتم برم دستشویی گفتم بهم سوند وصل کنن

حالا چی شد که من عاشقش شدم!!!!

نگفتی که

اره خیلی سخته مخصوصا وقتی بدونی تا اخر عمرش زن نمیگیره 😢😢😢😢 یه هفته بیمارستان بستری بود بهش شوک ...

اصلا گذشته رو مرور نکن فداتشم 

تو الان زن زندگی و‌امید یه مردی که به عشق تو زحمت میکشه تا توی رفاه باشی

اینم بدون مردی که واقعا عاشقت باشه نه خودش میره نه میذاره تو بری

پس انرژی و فکرتو روی زندگیت متمرکز کن 💋

اصلا گذشته رو مرور نکن فداتشم  تو الان زن زندگی و‌امید یه مردی که به عشق تو زحمت میکشه تا توی ...

نه بابا الان باشوهرم عشق و حالمونو داریم خداروشکر خوبه زندگیمو بچمو شوهرمو دوست دارم خدایی اصلا فکرنمیکنم که بخوام برم با اون چون شوهرم جای خالی و حسرت برام نزاشته خدایب اگه بگم الان کوهو میخوام برام میاره خیلی ماهه 

اون حرفامم فقط گذروندنه خاطره اس چون عشق واقعی که از ذهن ادم پاک نمیشه 

نگفتی که

همون روز اول که توی کافه نشسته بودیم واسم اس ام اس اومد دیدم دکترمه، خیلی جا خوردم 

شوهرمم که همش چشمش به صفحه گوشی من بود

اس ام اسو باز کردم دیدم نوشته خانوم... مزاحم شدم بهتون بگم من بهتون علاقمند شدم امیدوارم جسارت منو ببخشید و افتخار بدید شام در خدمتتون باشم!!!!

مخم‌سوت کشید یارو ۵۰ سالش بود اصلا شوک شده بودم

بعد جناب همسر هم شاهد این ماجرا بود رفت مطب اون بدبختو رو سرش خراب کرد و من دیگه هیچوقت پیش دکترم نرفتم😂😂😂

همون روز اول که توی کافه نشسته بودیم واسم اس ام اس اومد دیدم دکترمه، خیلی جا خوردم  شوهرمم که ...

😂😂😂😂😂😂😂

عالی بود واقعا افرین به همسرت 

حالا چرا لیفت کرده بودی؟؟؟؟ اره تو اون وضعیت جواب این سوال سخته ولی اگه من جات بودم میگم تنبلم حال ن ...

سینه هام‌سفت بودن اما یکم افتاده شده بودن بعد دوست داشتم لباس بدون سوتین بتونم بپوشم 

واسه همین لیفت کردم 

من شوهرم دهدسال ازم بزرگتره وقتی اومد خواستگاری گفتم اوه اوه البته قبلش بگم ما خانواده ای تا حدودی مذهبی هستیم مثلا من چادر میزارم اما رقص و اهنگو اینامم دارم

گفتم اوه اوه انقدر مومن نمیخوام بابا مثل بچه اخونداس  حالا نگو اون ول کن نبوده مادرشوهرم تعریف کرد میگفته محمود اون دختر قرتیه تورو قبول نمیکنه تو همش مداحی دختره خوشگله ولی فکر نکنم راضی بشه قبولت کنه دیگه کلی اسرار دوباره اومدن خواستکاری منم کلی شرط میخره که باید حتما اهنگ گوش بدی تو عروسی بامن تانگو برقصی همشو قبول کرد 

سینه هام‌سفت بودن اما یکم افتاده شده بودن بعد دوست داشتم لباس بدون سوتین بتونم بپوشم  واسه همی ...

چقدر سد هزینه اش

خلاصه البته بگم لجبازیم بپکه گفتم سر عشقم کردم همین راه دادنه خواستگار بود.....

خلاصه قبول کرد ولی من زیر بار نزفتم اما هرجوری بود منو راضی کرد بااینکه عاشق بودم ولی نمیدونم چرا دهنم بسته شد حتی همه عکسای محضرم دارم کریه میکنم .... ولی عروسی کردیم و شوهر بچه اخوندم هم تانگو دقصید هم فارسی کل فامیلاش هاج و واج نگاه میکرون البته قبلش باهم تمرین کردیم بهم گفت ببین تو باهام چیکار کردی مجبور شدم کلا عوض یشم