2777
2789
عنوان

من خواهر ندارم 🥺 خواهری کنید برام

1089 بازدید | 69 پست

برام دعا کنید به عشقم برسم .

یکساله خانواده ها دارن اذیتمون میکنن.

مردم از استرس . دعا کنید راضی شن بهم برسیم .

لطفاً 🙏🏻😔

چه دعایی بخونم دلشون نرم شه 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

سوره کوثر و فیل

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره کوثر و فیل

ممنون

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

چرا عزیزم؟علت مخالفت هاشون چیه؟

بخاطر رسم م رسوم، میگن فقط ازدواج فامیلی

اگه خانوادتون دلسوز هستن مطمئن باشید به نفعتونه سنگ انداختنا بزارید با تدبیر جلو بره.میگن جنگ اول به ...

تنها دلیلشون اینه که باید با فامیل ازدواج کنیم 

هیچ دلیلی ندارن

از ته دلم با دل شکستم برات دعا کردم بهم برسین😭💕دوستان خواهش میکنم ب حق امام زمان برام دعا کنین تا ...

ان‌شاءالله مشکلت حل بشه عزیزم ❤️ دعات میکنم .

الهی خیر بشه برات به خواسته ت برسی

عزیزم پسره بخاد ،،،همه کس و کارشم نمیتونن جلوشو بگیرن

میخاد ، فقط میترسم کم بیاره 💔

بخاطر رسم م رسوم، میگن فقط ازدواج فامیلی

فقط؟؟

پس حتما بجنگید به خاطر عشق تون🩷

امیدوارم خوشبخت شین و به هم برسین

حرف بزنین با پدرمادرتون نشد قهر کنید اگه خونه پدربزرگ مادربزرگ یا خواهر برادری دارید برید اونجا چند روز مثلا قهر کردید رفتید،جلوشون گریه کنید بگید واقعا دوسش دارید

❤Che khobe ke daramet
تنها دلیلشون اینه که باید با فامیل ازدواج کنیم هیچ دلیلی ندارن

امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد .ولی اگه واقعا اینه با یه خانم مثل خاله مادربزرگی کسی حرف بزن وبا دلیل حرف دلت رو بگو .آروم وبا احترام حرف بزن

فقط؟؟پس حتما بجنگید به خاطر عشق تون🩷امیدوارم خوشبخت شین و به هم برسینحرف بزنین با پدرمادرتون نشد قه ...

آره فقط 😔

من مادرمو راضی کردم ولی مادر اون کوتاه نمیاد .

میگه فقط ازدواج سنتی.