اره دیگه اگه شکم داشته باشی مجبوره چربی رو اول برداره بعد پوستو جمع کنه مثل خاله ی من البته نباید ب ...
شما كه ماشالا ورزشكاری
دوباره عضلتو جمع كن
شاید پوستتم برگشت
برنگشت خود پوستو عمل كن
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
فدای سر نی نی تون.بلاخره هر چیزی یه قیمتی داره این ترک پوست شکم و شلی پوست هم قیمت مادر شدنتونه.حساس نشید.من خودمم بعد زایمانم کلی شکمم ترک برداشته ولی برام مهم نیست میگم فدای یه تار موی پسرم
شما كه ماشالا ورزشكاری دوباره عضلتو جمع كن شاید پوستتم برگشت برنگشت خود پوستو عمل كن
اینقدر شکمم سفت بود مثل سنگ شوهرم میگفت بچه چیجوری میخواد رشد کنه توی این شکم ... اون موقع تمام وقت و هزینمو گذاشتم پای اینکار ولی الان بادبچه نمیشه مثل قبل وقت بذاری
زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
اینقدر شکمم سفت بود مثل سنگ شوهرم میگفت بچه چیجوری میخواد رشد کنه توی این شکم ... اون موقع تمام وقت ...
همون روز در میون یك ساعت عالیه
مربی من 4 بچه داره
اندازه منه
تو روحیه و اعتماد بنفس خودت موقع رابطه تاثییری نذاشته ؟
اصلن تاثیر نزاشته چون بخاطر بچه ی اون هم بوده که من پوستم اینطور شده.عزیزم حساس نباش چون خودت خیلی بهش فکر میکنی و شده دغدغه ت بخاطر همین احساس خجالت میکنی و اعتماد به نفست اومده پایین.اصلن بهش فکر نکن چون واقعا بی اهمیته منکه اصلن برام مهم نیستش
شکم منو دیدی ؟ از من بدتر شدی یا در حد شکم منی ؟ خیلی خوبه که اعتماد به نفستو حفظ کردی من که د ...
بخدا شکمت در برابر من مثل آینه صافه.برای من از پهلوهام ترک خورده تا نافم.تازه دور نافمم سیاه شده ولی برام بی اهمیته. دیگه مادر شدن همینه دیگه.خیلیا آرزوشونه که باردار شن و شکمشون صد تای منو شما خراب بشه