2777
2789
عمل پوست خیلی راحته اگه عضلتو با ورزش سفت كنی دكتر فقط پوست اضافت رو برمیداره و عالی میشی

واقعا ؟؟ عملش مثل ابدو سخت و دردناک نیس ؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
تخته تخته ... الان پریودم تازه یکممم اینجوری پهلومو شکمم زده بیرون ... تموم شم بادم میخوابه 😂.. زیا ...

دركت میكنم

من انقد بدم میاد كه قبل ازدواج به شوهرم گفتم بچه نمیخام

اوشون گف من4 تا میخام:| 

گفتم هر اتفاقی برا بدنم بیفته و بخاطر بچه باشهً

باید بذاری عمل كنم

از الانم ب فكرم برم باشگاه شكممو سفت كنم ك با بارداری خیلی عضلاتم خودشونو وِل نكنن

خدا كنه من خوشتیپ زا باشم:( 

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمل پوست خیلی راحته اگه عضلتو با ورزش سفت كنی دكتر فقط پوست اضافت رو برمیداره و عالی میشی

منم مشکلم پوست اضافس

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

خانما شما شوهراتون چیزی نمیگن ؟؟؟ 

بمن میگه هیچیت نیس الکی حساس شدی 😢 اخه من شکمم عضله بود قبل بارداری 3سال بدنسازی کار میکردم ... واسه همین الانم نیوفتاده شکمم ولی ترک دور نافم واااای 😢😢😢😢

واقعا ؟؟ عملش مثل ابدو سخت و دردناک نیس ؟

من عملشو دیدم

دیدم دكتر عضلات رو هم جمع كرد و دوخت،بعد پوستو كشید و دوخت

این برداشت خودم هست كه اگه ادم عضلاش جمع و جور باشه( كه با ورزش حتماااااا میشه)

فقط دكتر پوستتو میكشه و اضافاتشم میبره

كه راحت تر از عمل پوست با عضلست

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
هاااااا كفاصت،اونم لجمو در اوردع جدی نمیشه باهاشون حرف زد؟؟؟؟ اینستائی،ایمیلی؟

پیج اینستا که دارن میتونی بری دایرکتشون فقط زبانت باید خوب باشه شایدم اصن جوابتو ندن😁

اگر برای آنچه که میخاهید نمیجنگید . برای از دست دادن آن گریه نکنید😏🙄
خانما شما شوهراتون چیزی نمیگن ؟؟؟  بمن میگه هیچیت نیس الکی حساس شدی 😢 اخه من شکمم عضله بود قب ...

من که اصلا حساسش نمیکنم بخواد چیزی بگه 

از من میشنوی هیچ حرفی نزن به فکر بهتر شدن باش ولی پیش شوهرت نگو وای اینجودی شده شکمم و ....

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
خانما شما شوهراتون چیزی نمیگن ؟؟؟  بمن میگه هیچیت نیس الکی حساس شدی 😢 اخه من شکمم عضله بود قب ...

شوهرا همش همینو میگن بابا

كه دلمون نشكنه

خخخخخ

بچه ها این شکم منه نگاه کنین نافمووو 😢😢😢😢 اون خط قرمز خط شلوارمه افتاده البته 😀 لاغرما الان پری ...

این که خیلی خوبه چقدر ناشکری یه کم ورزش و رژیم میشه مث اولش . فقط خط شلوارت منو کشت😂😂😂

اگر برای آنچه که میخاهید نمیجنگید . برای از دست دادن آن گریه نکنید😏🙄
پیج اینستا که دارن میتونی بری دایرکتشون فقط زبانت باید خوب باشه شایدم اصن جوابتو ندن😁

لیسانس زبانم

بلدم بلغور كنم ی چیزائی،خخخخخخخخ

خدا كنه رمز موفقیتشو بهم بگه لامصبببببببل

وگرنه میرم پیج شوهرش،خخخخخ

من عملشو دیدم دیدم دكتر عضلات رو هم جمع كرد و دوخت،بعد پوستو كشید و دوخت این برداشت خودم هست كه اگ ...

اره دیگه اگه شکم داشته باشی مجبوره چربی رو اول برداره بعد پوستو جمع کنه مثل خاله ی من

البته نباید بعدش کوچکترین اضافه وزنی داشته باشی حتی 5کیلو ... خاله ی من شکمشو اینه کرد 12 میلیون هزیته کرد ولی باز یکم چاق شد بدتر از قبل ترک خورد 

اره دیگه اگه شکم داشته باشی مجبوره چربی رو اول برداره بعد پوستو جمع کنه مثل خاله ی من البته نباید ب ...

یكم چاق شد ترك خورد؟؟؟؟؟

لااقل باید7/8 كیلو چربی تو شكمش بره كه ترك بخوره

ولی ادم خوشجل باشه

ورزش میكنه دیگه

این که خیلی خوبه چقدر ناشکری یه کم ورزش و رژیم میشه مث اولش . فقط خط شلوارت منو کشت😂😂😂

خخخخخخخ 😂😂😂😂 داشتم کار میکردم تنها هم هستم زدم تیپ بی کلاسی تا گردن کشیدن بالا 😂😂😂😂😂 الانم شکم ندارم ولی عضلمو باید سفت کنم